2013: Om Ønskerne & Drømmene; Dem Der Blev Indfriet & Dem, Der Ikke Gjorde

Sidste år ved denne tid, jeg jeg store ønskeplaner for 2013. Nåede jeg det hele? Næppe.. Her er planerne fra sidste år, og en status:

1. Jeg vil danse mere. Nej, hverken zumba eller pole dancing. Jeg vil i byen! I høje hæle!

Jeg har danset. Blandt andet til mit eget bryllup. Det er jeg stadig så ydmyg og taknemmelig over, at jeg savner ord for det.  Men der er plads til mere dans. Og jeg SKAL gøre plads til mere.

2. Jeg vil være alene ind i mellem. 2 timer om ugen. Ved min symaskine eller på en bænk med en kop kaffe (kold øl)

Pas. Det er jeg faktisk ikke lykkedes med.

3. Jeg vil rejse. Med hele familien. Et varmt sted hen. Og det SKAL være uden for s-togs-nettet, før det tæller. Også selvom der er hedebølge i Valby.

JA! Vi var på Mallorca! Det var FANtastisk.

4. Jeg vil se mine veninder. MEGET. MERE.

Pas. Jeg har ikke været god nok her heller. Men dér tager jeg revanche!

5. Jeg vil blive bedre huske at paillietter ikke tager skade af at blive brugt, og at høje hæle løfter røven 30% højere op.

Her kan jeg prale af en succesrate på ca 1000% Vi fik skønne damer fra hele Danmark med på #Glimmeronsdag! Og vi fortsætter!

Det har været et godt år; et år fyldt med oplevelser, kærlighed, muligheder og ting, jeg ikke nåede. Et år med børnesygdomme, hverdagsstress, gode venner, tårer, smil og børnekriser (deres og forældrenes). Et år med opture, nedture, savn og forventning. Et godt år. Ja, jeg har drømme for 2014. (Dem deler jeg over nytåret.)

Og så har du været her. Og det er jeg taknemmelig for. Jeg kender mange af læserne rigtigt godt gennem kommentarerne, og er så lykkelig for at du findes. Tak fordi du griner og råber og diskuterer med mig herude. Tak fordi du deler, og lytter, og snakker og skifter emne og holder mig fast. Tak for dig. Jeg ønsker dig den bedste nytårsaften i morgen, og jeg glæder mig til vi ses på den anden side.

Hvordan var dit 2013? Levede det op til drømmene?

Glimt fra 2013 her på bloggen:

23 kommentarer

 1. Ih et dejligt indlæg 🙂 Mit 2013 har bestået af fantastiske karaktere på mit studie, forbedringer i forhold til ikke at bekymre mig og jeg er blevet bedre til ikke at tage livet for seriøst! Det har fyldt mest at vi venter lillebror her til marts, og det vil uden tvivl blive det største i 2014. At se mine to drenge sammen 🙂 Rigtig godt nytår til dig og dine! Og tak for en skøn blog 🙂
  http://www.blueeyedflower.dk

 2. Du er så pivflot i den buksedragt på et af de første billeder. Black Swan, ikke?

  Har masser af ønsker for 2014. Blandt andet at jeg ikke skal være så optimistisk, når jeg skal planlægge min tid. Er ret ringe til at lægge “buffere” ind i kalenderen, men ting tager ofte længere tid, end jeg lige tror. Derudover er neglelak også på min lille liste over nytårsforsætter. Ikke partout at jeg skal lægge neglelak oftere, men at jeg skal huske at tage mig lidt egotid en gang imellem. Lidt i tråd med dit ønske for 2013 faktisk.

  Godt nytår til dig, Julia. Til din familie og dine søde kollegaer, som jeg føler mig meget heldig over at have samarbejdet med.

 3. Sikke et dejligt indlæg og et rørende visuelt tilbageblik på 2013! Jeg bliver altid lidt melankolsk omkring nytår og gør mig ikke rigtig i nytårsforsætter. Mere noget med at prøve, prøve at udleve det i hverdagen.
  Godt nytår til dig og alle andre her på bloggen!

 4. Jeg synes egentlig at 2013 har været et dejligt år for mig. Det var været et spændende år rent arbejdsmæssigt, og jeg har fået festet – det var mit ønske for 2013, altså at have det sjovt, danse og feste mere.

  Jeg synes også at sommeren var skøn. Sikke et vejr vi havde. Vi havde to dejlige ferier med ungerne. En uge i Frankrig og en uge på camping herhjemme.

  Jeg har også fået nogle nye venskaber. Søde, kloge og sjove kvinder, som jeg har lært at kende igennem mine børn. Specielt den ene. Jeg er så taknemmelig for at jeg har lært hende at kende. Det har jeg sagt til hende, og hun havde det på samme måde, og så kneb vi er tåre.

  Målet for 2014. Tja, bare nyde livet. Hænge i. Synes at det kan være hektisk nogle gange, med tre børn (der skal hentes og afleveres tre forskellige steder) og to fuldtidsjobs – så målet er vel bare at det fortsat kører nogenlunde, uden at jeg glemmer mig selv.

  Rigtig godt nytår Julia. Tal for din skønne blog, som jeg klikker ind på hver dag.

  Også godt nytår til alle jer andre.

 5. Jeg har fulgt med i dit år, og glæder mig til det næste 🙂
  Mit 2013 har på alle måder været vildt. Jeg startede sidste juleferie med en positiv graviditetstest. Baby nr. 2 var på vej. Ikke sådan helt vildt planlagt, men en dejlig julegave trods alt. Jeg sluttede sidste juleferie med opkast og det fortsatte i 7 stive måneder. Hej sygemelding, Farvel liv. Da jeg fødte, en lille bitte for tidlig pige, i juli startede næste kapitel af livet-er-for-uoverskueligt-og-jeg-kan-ikke-mere-men-jeg-er-2 små-uskyldigepigers-mor-så-jeg-gørdetsgu-året. Puh, det har simpelthen været SÅ hårdt og er det endnu. Jeg ved at 2014 også bliver røv hårdt, men jeg tror også det bliver rigtig dejligt at være sammen med min kæreste og mine smukke små døtre.

 6. 2013 blev et både og………Både opture – fantastisk 14 dages road-trip i Spanien med mand og børn, hvor jeg var så langt nede i gear, at jeg følte, at jeg fik intravenøs energi i årerne; tur til London med min store pige på 7; blot at følge med i børnenes liv. Men der har også været nedture – frustration på jobbet, for meget arbejde, en hverdag der ikke altid hang sammen – og en følelse af at misvedligeholde både krop, sind og familie i hverdagens hamserhjul.

  Så jeg håber for 2014, at jeg kan tage tyren ved hornene og bede om KUN at arbejde fuldtids fra næste skoleår, at jeg dropper flinke-pigen, at jeg får fede professionelle oplevelser på to rejser i foråret med jobbet, at jeg får brugt mit splinternye medlemsskab af FitnessWorld mindst 1 gang om ugen – og vigtigst af alt, at jeg SER og oplever mine børn. Det må gå foran alt det andet, men man kan vel også anskue det sådan, at alt det andet vil være en forudsætning for at kunne være nærværende i familien.

  ps. Jeg har fundet glimmerkjolen frem til i morgen. Vil sgu’ starte 2014 i høje hæle og glimmer 🙂

 7. Mange tak for en dejlig blog Julia, os som læser med føler jo også at vi kender dig lidt:-) 2013 har været fantastisk og fantastisk hårdt. På en måde føler jeg at det er gået vildt hurtigt dette år og et nytårsfortsæt hjemme hos mig bliver noget med at være lidt mere tilstede i nuet, så tiden ikke bare går.
  Jeg vil opleve mine drenge (vi har helt jævnaldrende børn) så du kender det nok når jeg siger at der er ‘knald på’ i hverdagen og at broderkærligheden er både endeløs dyb og til tider hård:-)

  Rigtigt godt nytår herfra

 8. 3 ud af 5 er da ret godt klaret:)
  Mit 2013 har budt på et menneskebarn – sgu! 😉 Derudover har jeg ligesom dig forsøgt at gøre lidt mere ud af mig selv i hverdagene, så jeg har faktisk taget del i glimmeronsdag, hvilket ikke siger så lidt, for jeg er bestemt ikke en glimmer-kind of gal!
  Og så har jeg gjort lidt mere af det, der gør mig glad – danset i nattøj, kysset min mand og spist skumbananer:)

 9. Godt nytår til dig også. Og tak fordi du til stadighed minder om at få mere glimmer i hverdagen. Glimmer onsdag har faktisk gjort en forskel for mig. Der er kommet – og skal stadig komme – mere glimmer i mit liv. Både i overført og praktisk betydning. Det bliver jeg mindet om mindst en gang om ugen. Tak for det!

 10. tak for endnu et inspirerende indlæg….

  I 2013
  Ville jeg tro på mere på de gode i mine veninder og familie.
  Det synes jeg faktisk at jeg har lykkes med…

  MEN i 2014 vil jeg meget mere…..
  Jeg vil udvikle min forretning og være skamfuld modig.
  Jeg vil rejse til en BERLIN eller PARIS med min familie
  Jeg vil ride på islandske heste
  Jeg VIL have lavet NYT køkken, en plan som jeg har udskudt år efter år.
  Jeg vil holde en månedlig fra dag.
  Jeg vil rumme mere af mig selv og stå mere ved mig selv.

  Rigtig godt nytår

 11. Også godt nytår til dig.
  Jeg nyder at følge din blog, selvom jeg faktisk sjældent kommenterer herinde. Et par kommentarer på Instagram bliver det dog til i ny og næ.
  Jeg øver mig 😉

  Jeg er glad for at lægge 2013 bag mig. Det har sgu været et røv-år. Sådan objektivt set. Når jeg kigget rigtig godt efter, kan jeg jo godt se, at jeg har haft mange dejlige oplevelser. De fleste af dem kan tilskrives min lille datter.
  Året blev rundet af med et 10-tal for mit speciale. Dét speciale jeg har knoklet med hele 2013. Dermed er drømmeuddannelsen endelig i hus.
  Så hvis 2014 kunne starte med at tilbyde mig et job, ville vi være godt fra start. Mig og 2014. Det ser altså også pænere ud. 2014.
  Godt nytår til dig og dine, Julia 🙂

 12. Og TAK for din blog 😉
  Sikke et fint tilbageblik! Gid jeg dog bare kunne se tilbage på året, der gik med lige så positive øjne.
  Desværre blev mit 2013 langt fra som forventet eller håbet. Jeg sluttede 2012 af med en færdiggjort uddannelse og en fin ny titel. Jeg havde alverdens forhåbninger og forventninger, drømte om arbejde, om at bruge viden og kompetencer og om en fin løn. Trods tiderne var jeg positiv og sikker på, at det nok skulle gå. Et år og tusindvis af ansøgninger senere er jeg lige vidt.
  Jeg havde selvfølgelig ventet, at det ville blive svært at finde arbejde som nyuddannet, men ikke så svært… Så nej, mit 2013 har været milevidt fra, hvad jeg forventede.

 13. Kære Julia,

  blev helt rørt – af dit indlæg og de fine billeder… og over at 2013 er året hvor VI lagde handling bag en masse ord! Og jeg glæder mig sådan til vores 2014 og alt det, som det år har i vente.

  et Kram og et Glædeligt-Glimmer Nytår er på sin plads

 14. jeg bliver fan-fantastisk glad af at kigge på dine billeder fra året der gik! hvor er de gennemskønne. med sådanne minder er det ligemeget, at du ikke nåede alt det, der var på årets to do. 1’eren og 3’eren er hjerteopfyldende i sig selv <3 smaddergodt nytår til dig og dine, kæreste julia.

 15. Godt Nytår!
  Tak for mange dejlige indlæg og påhit i 2013. Er specielt vild med #glimmeronsdag. Glæder mig til nye blogeventyr i 2014.
  Mit 2013 blev ret så anderledes end, hvad jeg i udgangspunktet havde forestillet mig. Og det er jeg faktisk rigtig glad for.

 16. Mit 2013 har været en skønsom blanding af uendelig glæde, taknemmelighed og ydmyghed over livet, men også tristhed, sorg, manglende tillid til egne evner osv. Til forskel fra tidligere hvor jeg for alt i verden ville forsøge at bekæmpe de negative ting og skyggesiderne, har jeg gennem terapi lært at integrere dem i det liv jeg lever. Og pludselig er alt det svære ikke så ubehageligt mere, men giver tværtimod plads til livsglæde, skønne dage i både eget selskab men også i familiens og gode veninders lag. Ja, kort fortalt er jeg nok blevet bedre til bare at VÆRE. Uden at skulle være noget specielt!
  2014 byder på udfordringer både privat og arbejdsmæssigt, og så runder jeg det skarpe hjørne og fylder 40. Jeg er ikke nervøs for det, men er ved at planlægge dagen og sende invitationer ud (når man er sommerbarn som jeg er det med at være tidligt ude hvis man vil have gæster) – for der skal i hvert fald holdes nogle fester og drikkes rødvin i 2014 – iført glimmer ikke mindst!
  Tak for en dejlig blog Julia. Godt nytår til dig og familien, jeg glæder mig til at følge dig i det nye år også 😉

 17. Kære Julia.
  Første gang jeg skriver herinde, men nu må
  jeg lette mit hjerte og ytre mig om, hvad du har betydet for mig i 2013 (og faktisk også 2012):
  1) Jeg elsker, elsker, ELSKER fandme din blog, dine bøger og…ja alt hvad der udspringer fra dine tanker. Du var, for 1,5 år siden, min redningsplanke, for jeg følte mig virkelig alene og desperat, da jeg af en god veninde, midt i min barselskrise, blev anbefalet din “Hvor lagde jeg babyen?”-bog. Jeg opdagede pludselig, at jeg ikke var den eneste mor, som fandt amning benhård og de utallige, søvnløse nætter helt ubarmhjertige midt i en barsel, som jeg ellers havde troet ville blive den rene idyl. Og din bog fik mig til at grine midt i mørket, så jeg næsten ikke kunne stoppe igen, med dine skæve og virkelig sjove vinkler på situationer, som ellers kunne have været tåkrummende, ja endda tårefremkaldende.
  2) Og så…mistede jeg min elskede mor, ret pludseligt, i sommeren 2013. Nu hvor jeg, midt i sorgen, kan trække vejret, bare lidt, igen, må jeg være ved at være klar til “selvhjælps”bog #2 fra dig (“sig farvel”).

  3) din blog med “glimmeronsdage”, billeder af div. kaffekopper, dine smukke børns bløde arme, dig selv og dine sjove, dybsindige og kloge i indlæg gør altså min hverdag lidt sjovere og lidt mere glamourøs men giver mig også en følelse af, at vi ikke er de eneste herhjemme, som kæmper med for mange børnesygdomme og for få timer i døgnet. Det er utroligt og simpelt, som det kan trøste at vide, at man ikke er alene.

  Så fra kvinde til kvinde: Tak fordi du fik mig til at føle mig som en medsøster, og ikke bare én der stod ude i mørket og kiggede ind på alle de glade, ammende, udhvilede mødre.

 18. Kære Julia

  Tak fordi du fortsat har lyst til at dele! Det er altid inspirerende og hyggeligt her.
  Der er én ting jeg har ventet på.. Et link til det der fantastiske sted på Mallorca – jeg har nemlig en plan om lidt forårssol med familien. Kan du hjælpe?

  Kærlig hilsen Heidi

 19. Godt nytår ! til jer alle.
  Personligt havde jeg faktisk kun et nytårsforsæt for 2013 – at jeg ville være lidt mere Linse Kessler og lidt mindre alvorlig. Jeg lykkedes ikke. 2013 blev et gravalvorligt år ..PIS! Så det er en ommer.
  I år står der hele 10 ting på listen, måske er det det der skal til 🙂

 20. Hej Heidi! Jeg har forsøgt at maile dig – huset er ikke til leje i år! Har totalt nedtur over det, men er i gang med den store googling og når jeg finder ud af et nyt sted, giver jeg dig besked. KH J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *