2013: Om Ønskerne & Drømmene; Dem Der Blev Indfriet & Dem, Der Ikke Gjorde

Sidste år ved denne tid, jeg jeg store ønskeplaner for 2013. Nåede jeg det hele? Næppe.. Her er planerne fra sidste år, og en status:

1. Jeg vil danse mere. Nej, hverken zumba eller pole dancing. Jeg vil i byen! I høje hæle!

Jeg har danset. Blandt andet til mit eget bryllup. Det er jeg stadig så ydmyg og taknemmelig over, at jeg savner ord for det.  Men der er plads til mere dans. Og jeg SKAL gøre plads til mere.

2. Jeg vil være alene ind i mellem. 2 timer om ugen. Ved min symaskine eller på en bænk med en kop kaffe (kold øl)

Pas. Det er jeg faktisk ikke lykkedes med.

3. Jeg vil rejse. Med hele familien. Et varmt sted hen. Og det SKAL være uden for s-togs-nettet, før det tæller. Også selvom der er hedebølge i Valby.

JA! Vi var på Mallorca! Det var FANtastisk.

4. Jeg vil se mine veninder. MEGET. MERE.

Pas. Jeg har ikke været god nok her heller. Men dér tager jeg revanche!

5. Jeg vil blive bedre huske at paillietter ikke tager skade af at blive brugt, og at høje hæle løfter røven 30% højere op.

Her kan jeg prale af en succesrate på ca 1000% Vi fik skønne damer fra hele Danmark med på #Glimmeronsdag! Og vi fortsætter!

Det har været et godt år; et år fyldt med oplevelser, kærlighed, muligheder og ting, jeg ikke nåede. Et år med børnesygdomme, hverdagsstress, gode venner, tårer, smil og børnekriser (deres og forældrenes). Et år med opture, nedture, savn og forventning. Et godt år. Ja, jeg har drømme for 2014. (Dem deler jeg over nytåret.)

Og så har du været her. Og det er jeg taknemmelig for. Jeg kender mange af læserne rigtigt godt gennem kommentarerne, og er så lykkelig for at du findes. Tak fordi du griner og råber og diskuterer med mig herude. Tak fordi du deler, og lytter, og snakker og skifter emne og holder mig fast. Tak for dig. Jeg ønsker dig den bedste nytårsaften i morgen, og jeg glæder mig til vi ses på den anden side.

Hvordan var dit 2013? Levede det op til drømmene?

Glimt fra 2013 her på bloggen:

23 Comments
Previous Post
Next Post