Suprise-Bryllup Med Tårer, Taler, Glimmer & Dans

IMG_8464

Det er mandag, og jeg har ondt i tårekanaler og dansemuskler. Jeg har nemlig været til bryllup i weekenden.

Ovenikøbet mit eget.

Johan og jeg blev gift for seks år siden, men har aldrig holdt en fest – det har vores vidunderlige venner nu rådet bod på og holdt et knald af en suprisefest for os.

Det skete i lørdags, hvor jeg havde taget glimmerbukser og ditto sko på for at tage ud og spise med gode venner. Da vi kom ind på hvad vi troede var en fancy pop-up restaurant stod alle dem vi holder mest af og ventede på os. Middag, taler (suk), vilde djs, fantastiske bartendere og så megen kærlighed, at jeg havde våde øjne hele tiden. Jeg kan simpelthen ikke endnu fortælle hvor stor og vidunderlig den aften og nat var, men jeg vil aldrig nogensinde glemme hverken den, eller det faktum at der findes så uendeligt overskudsramte og kærlige mennesker i vores liv.

TAK!

22 kommentarer

 1. Ejj, gigantisk stort tillykke med hinanden og med jeres skønne venner!
  Det indlæg niver i tårekanalerne, men jeg er jo også oppe i den alder, hvor jeg vræler af alt, der har med bryllupper, kærlighed og romantik at gøre 🙂
  Kram herfra

 2. Hvor lyder det bare fantastisk, jeg får helt tårer i øjnene bare at af læse om det. Hurra for kærligheden og for helt fantastiske venner!

 3. Kære Julia!
  Hjertelig tillykke…jeg sidder også med våde øjne nu, rørt og taknemmelig på jeres vegne over at I er omgivet af så dejlige venner, pragtfuldt 😉

 4. Årh, jeg sidder også og får helt tårer i øjnene… Det er en gave at være omgivet af så gode venner, og hvor dejligt for jer at kunne fejre kærligheden på sådan en måde. Stort tillykke.

 5. Fantastisk! Bedre venner skal man vist lede længe efter 🙂 Billedet af dig og Johan på Instagram siger det hele – I ser SÅ glade, smukke, lykkelige og overvældede ud <3

 6. Tillykke med det hele! Hvor skønt for jer, at I har så gode mennesker i jeres liv!!

 7. TUSIND TAK! Det var ubeskriveligt fantastisk og vidunderligt, og så snart jeg får nogle billeder, bliver jeg nødt til at dele dem med jer. Kram

 8. I har nogle meget fine, men også modige venner, der tør lægge sådan en hemmelig fest i det tidlige efterår, hvor I næsten som efter en plan falder mand efter mand til sygdom.

  Tillykke med en så fin gave.

 9. Kæreste Julia!

  Så fint, så fint – hvor er det bare dejligt med sådanne mennesker i ens liv!
  Kæmpe tillykke med jer og med kærligheden og ikke mindst jeres skønne venner 😉

  Kram
  Louisa

 10. Stort tillykke, kunne forstå på Sine, at det var et brag af en fest. Smukt initiativ af jeres søde venner. Nyd ægteskabet.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *