Hvad gør vi egentligt?

Nå, men vi kan snart ikke dukke os for det længere – efteråret er i gang. Det begynder så småt med en anden duft i luften tidligt om morgenen, med tågen der kommer snigende og de smukkeste blå efterårs-himler man kan ønske sig. Med børn med skoletasker med en ekstra trøje i og med lysten… Læs mere Hvad gør vi egentligt?

Udgivet
Kategoriseret som Liv

Lille fordybelsesrejse: Jeg har alle argumenter på hånden (og jeg har bestilt)

/nej, det er ikke mig på billedet/ Måske kan du huske at jeg før verden fik en virus, var på et vidunderligt yogaretreat. Hvis ikke det var for bloggen her ville jeg have gættet på at det var en tre fire år siden, for der sker så meget, og tiden løber så underligt stakåndet frem,… Læs mere Lille fordybelsesrejse: Jeg har alle argumenter på hånden (og jeg har bestilt)

Mød familien

Der er ikke noget andet, der rummer så megen glæde, så mange frustrationer og så mange muligheder for at lære noget omkring overbærenhed, imødekommenhed, kompromissøgning og udsættelse af egne behov som: Familien. Jeg har skrevet så meget om familie efterhånden, og hvis jeg skal være helt og aldeles ærlig, så er det stadig et af… Læs mere Mød familien

Hvad bringer fremtiden?

Ingen ved det jo for alvor, men der er ting, man kan læne sig ind i. Jeg er ret optaget af at vores arbejdsliv forandrer sig lige nu – faktisk for rigtigt mange af os, og også dem, der ikke sidder bag en skærm. Vi skal jo alle tage nye hensyn i denne tid, og… Læs mere Hvad bringer fremtiden?

Udgivet
Kategoriseret som Arbejde, Liv

Velkommen tilbage

Hvornår stoppede det egentligt? Det der med hver eneste dag at skrive herude? Det er vist ved at være et stykke tid siden, og det er egentligt ikke fordi, jeg ikke mere har ting at fortælle, eller ikke vil være ærlig herude, og det er faktisk heller ikke fordi jeg – imodsætning til mange andre… Læs mere Velkommen tilbage

Hvordan har du det?

Hvordan går det derude hos dig? Det er en underlig tid det her – på den ene side er det som om, vi alle sammen lærer en hel masse, på den anden side, føles det sært opslidende ikke helt at kende planen for alt det vi går igennem, synes jeg. De seneste fire uger har… Læs mere Hvordan har du det?