Store Tømmermænd På Arbejde

-1

Efter verdens mest vidunderlige fest i lørdags (se her) skulle jeg naturligvis på arbejde næste morgen. Jeg skulle nemlig holde seks foredrag (!) i anledning af Søndags Forkæl Dig Selv Event i Snekkersten i samarbejde med blandt andre Pikasol, som vi er så heldige at arbejde for. Så der stod jeg. Svedig, skinnende og i meget flade støvler (jeg havde danset mine fødder i stykker), og jeg skulle få folk til at grine ved at tale om sundhed. Heldigvis lykkedes det. Og der er ledige pladser til eventen på næste søndag i Middelfart (og jeg siger bare – det var nogle meget glade damer med meget tunge poser, jeg så til den event).

Ved eventen var der også en meget dygtig fotograf, nemlig Stine Heilmann, som tog billeder (og Stine kan lave stiletter i blomster. Tjek hendes site ud) Hun fangede mig svedig og på hårdt arbejde…

-2

Den smukke nederdel i glimmer ser sådan her ud:

Skærmbillede 2013-10-15 kl. 09.35.32

Den er faktisk smukkere i virkeligheden. Og er købt her. Og en oplagt sag til Glimmeronsdag.

Blusen er fra det franske mærke Marie Sixtine, som har specialiseret sig i lækre basisvarer i god kvalitet til rimelige priser. Du kan se en del af deres kollektion her og måske endnu bedre her.

 

3 Comments
Previous Post
Next Post