3 Nye Favoritter

IMG_2318

I forbindelse med mit job er jeg nu og da på fotoskydninger. I sidste uge var jeg så heldig at være på én, hvor den skønne makeupartist Trine Skjøth lagde makeup. Trine er vanvittig dygtig, ambassadør for Chanel, og ikke mindst virkelig gavmild med tips og tricks. Hver eneste gang jeg har mødt Trine, har jeg lært noget nyt. Når man står på sådan et shoot, er der altid et makeuphjørne med et nådesløst lys over et helt klart og ukærligt spejl. Og når man ser sig selv i det, er det lige før man går i banjo, indtil Trine så kommer og redder én med et trick… Hun er god er hun. Nå, men da jeg stod der forleden introducerede Trine mig for Chanels nye pudder nemlig, Les Beiges, som er en compact matterende pudder i nogle meget fine toner. Det der er med denne pudder er at pigmenterne er usædvanligt fine, så du ikke får sådan nogle tydelige porer, men så pudderet giver hele ansigtet en mat finish. Så på vej hjem her fra skyndte jeg mig at købe en i lufthavnen. Jeg har købt i farven 10, men jeg er også hvid som en kummefryser.

IMG_3859

IMG_3857

Denne lækre og meget smukke øjenskygge er fra Loreál Paris. Her til vinter vil jeg gerne være bedre til at bruge nogle dybere farver, og jeg er sikker på at den kommer til at hjælpe mig på vej. Farven hedder Smoky.

IMG_3860

Jeg har før omtalt Benecos herude; de har mange gode produkter, og denne håndcreme er et af dem. Benecos er et tysk kosmetik og hudplejemærke til budgetvenlige priser, som er så økologisk som muligt. Og du kan blandt andet købe det her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *