Tyven i Oslo & Brandmænd på Løbehjulscykler

foto-381

Denne hybrid mellem en cykel og et løbehjul er det transportmiddel som Oslos brandmænd kommer ilende til på, hvis brandalarmen går. Det gjorde den forleden da jeg var i Oslo på det eksklusive The Thief, et nyt hotel i Oslos kunst- og galleriområde. Heldigvis var det en falsk alarm.

Jeg var der i arbejdsmæssig sammenhæng til en hel dag pakket med møder, men jeg er virkeligt imponeret. Både over indretning, funktionalitet og personalet. Og jeg vil helt sikkert tilbage til det sted. Hotellet er nemlig pakket med omsorg: Der står eksempelvis stokkebarnevogne til fri afbenyttelse for børnefamilierne, og hver en detalje er gennemtænkt så den både er lækrest og mest brugbar for dig som gæst. Her er nogle billeder, og du kan læse mere om Tyven lige her.

IMG_3800

IMG_3802

IMG_3803

IMG_3795

IMG_3793

4 Comments
Previous Post
Next Post