Tyven i Oslo & Brandmænd på Løbehjulscykler

foto-381

Denne hybrid mellem en cykel og et løbehjul er det transportmiddel som Oslos brandmænd kommer ilende til på, hvis brandalarmen går. Det gjorde den forleden da jeg var i Oslo på det eksklusive The Thief, et nyt hotel i Oslos kunst- og galleriområde. Heldigvis var det en falsk alarm.

Jeg var der i arbejdsmæssig sammenhæng til en hel dag pakket med møder, men jeg er virkeligt imponeret. Både over indretning, funktionalitet og personalet. Og jeg vil helt sikkert tilbage til det sted. Hotellet er nemlig pakket med omsorg: Der står eksempelvis stokkebarnevogne til fri afbenyttelse for børnefamilierne, og hver en detalje er gennemtænkt så den både er lækrest og mest brugbar for dig som gæst. Her er nogle billeder, og du kan læse mere om Tyven lige her.

IMG_3800

IMG_3802

IMG_3803

IMG_3795

IMG_3793

4 kommentarer

  1. Hvor ser det fantastisk ud… Jeg får helt lyst til at smide hvad jeg har i hænderne og drage mod broderlandet i nord med det samme…
    Jeg får lyst til at dele dette med dig:
    http://www.lysebu.no
    – det er et kursus/konferencecenter/hotel tæt på Holmekollen uden for Oslo (men nærbane fra Oslo centrum når man derop på

  2. ups, kom til at trykke send for tidligt – man når derop på ½ time. Det er smuk, smuk natur, indbegrebet af Norge, et sted fyldt med ro, kvalitet og nydelse – og samtidig et sted hvor man kan holde sine møder. Jeg var der selv som lærerstuderende for år tilbage, et fantastisk sted 😉

  3. Arj, var du lige her?! Så skulle jeg da have hængt lidt ved The Thief. Sig til næste gang du kommer, så giver jeg en gratis guided tur. Jeg skal forresten tilbringe to dage på nævnte Lysebu på strategiseminar om lidt, det kan helt klart anbefales!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *