Søvn: Ting Man Lærer Undervejs

foto-380

Jeg har læst alle disse bøger.

De virkede ikke. Jeg har ikke lært én eneste ting af disse bøger, som har fået mine børn til at sove. Ikke én eneste. Jeg har lært én ting af at læse alle disse bøger, nemlig at der er trøst nok at hente derude, og at ingen ved, hvad det vil sige at have børn, der ikke sover, før man prøver det. Men hvis der er noget jeg så tilgengæld har lært, så er det, at lige på det her punkt, der virker mavefornemmelsen.

Ikke at mavefornemmelse får børn til at sove, men at man egentligt godt ved, om der er noget galt eller ej. Hjemme hos os, er der oftest ikke noget galt når de ikke sover; det er ikke det, der bekymrer mig. Det der for alvor bekymrer mig er, at jeg har brugt tid gennem årene på at opstøve en teori, der virker.

Jeg har seriøst ingen fundet. I

kke ud over Postman Per og Teletubbies, kaffe, sukker og panodiler, overskud , ømhed, kys og rummelighed, og så al den kærlighed der heldigvis også findes i de allerseneste nattetimer og de spædeste morgenstunder.

PS – Jeg afleverer alle disse bøger hos Mødrehjælpen. Måske andre får noget ud af dem.

24 Comments
Previous Post
Next Post