En Fjer Til Ønskesedlen

IMG_2180

Jeg er virkelig vild med smykker. Med pynt, med accesories, med alt hvad der glimter.

For tiden midt i efteråret (aka ungernes sygdom), har jeg ikke overskud til at hænge så meget på (mig selv) som jeg gerne ville. Jeg er vild med accesories i det hele taget, og jeg synes altid det er dem, der gør forskellen. Det er også derfor at jeg sagtens kan overbevise mig selv om at et par sko, et smykke eller en taske er et ligeså fornuftigt køb som et par gummistøvler…

Disse to fine, fine ringe er fra Pandoras collection Feathers. Jeg er simpelthen så vild med dem, og ud over at være smukke, føles de bløde og lækre at have på hånden.

Pssst: Jeg har opdaget at man kan vinde dem lige her hos Malsen.

4 kommentarer

  1. Jeg var så heldig at få netop den ring af min kæreste i sidste uge, da vi var i Barcelona (han købte den dernede). Den er virkelig så meget smuk!

  2. Ih hvor er den smuk og tak for giveaway tippet, det er fulgt 🙂 Rigtig god dag til dig 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *