Om Blogging & Feminas BlogAwards…

blogaward-prim

Ovenfor står jeg og gemmer mig bag en dusk. Det gør jeg i anledning af Feminas BlogAwards som blev afsluttet på Femina Live i fredags. Den pink løber var rullet ud, og det var et rigtigt fint arrangement, hvor vi fik klappet af vinderne og klappet lidt af blogland i det hele taget. Jeg må sige at jeg er dybt imponeret over at så mange, mange hundrede indlæg er blevet nomineret – der var siger og skriver 79 A4 sider med links til nominerede indlæg! Virkeligt sejt. Du kan læse om alle vinderne og hvorfor de har vundet lige her.

Men det der med at vinde – det er i virkeligheden ikke det vigtigste (selvom anerkendelse er sundt); det er det med at dele, der er. Blogland kan så meget og der er så mange (!) vanvittigt dygtige kvinder og mænd herude, som vil noget, gør noget og ikke mindst: Tør noget.

IMG_8520

Og her: Mine toplækre dates. Kollegaerne Anne-Sophie & Fie og Mette som du kender herfra.

IMG_2254

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *