Efterårsstatus

IMG_2224

Efteråret er så smukt. Ja, men det er også ladet med overraskelser. Og bare lige for at tage en hurtig status, så har de sidste ti dage (KUN 10 dage..) budt på følgende (og jeg har sikkert glemt noget)

Maveinfluenza Vol 1: Elias nede i tre dage, Sofus nede i 3 dage, jeg nede i et døgn med aflyst kursus til følge.

Feber: Sofus nede i fire dage. Elias nede i en. Johan nede i to. Jeg nede i to.

Maveinfluenza Vol 2 simultant med mellemørebetændelse & sprængt trommehinde: Jeg nede i to dage, Sofus nede i to dage (trommehinden var hans).

Sofus har altså været syg 9 ud af 10 dage. Elias har allerede været syg i to omgange, og ligger nu hjemme under dynen og er i gang med den tredje, og efteråret er kun lige begyndt.

Jeg håber det ser lysere ud hos jer.

 

13 kommentarer

 1. Agern. Elsker agern. Efterår for mig er at kvase agern under mine støvler. Ved ikke hvorfor. Øv og røv med sygdom. Her er der ikke den store sygdom ENDNU (7-9-13 – knock on wood), men en mor (mig), der glemmer speciallæge tid – fordi der var 4!!! poser med tissetøj (inkl. regnbukser, termobukser OG sko) i børnehaven, og der var lus i datterens hår (igen), og der bare var for meget, der ikke spillede i vores lille liv. Og de vil have os til at få flere børn! No gonna happen. Kan ikke engang lade være med at råbe af de to jeg har.

  God bedring.

 2. I bliver da godt nok ramt – vi har heldigvis været forskønet indtil videre. Hjemme hos os er det for det meste Josefine der bliver ramt – tror hun har haft mellemørebetændelse 8-9 gange og blærbetændelde 5-6 gange. Hvor i mod Karoline har ikke været syg i over et år, men hun er også en skolepige nu.

  God bedring til jer alle.

 3. Ejj, hvor er det synd for jer! Det er altså også hårdt med så små børn, de bliver bare virkelig tit syge. Mine er så store nu, at det mest er mig der kommer ned og vende (var der nogen der sagde lidt for højt tempo?). Rigtig god bedring!

 4. Biostrath siger jeg bare. Det smager så afskyeligt, at ingen tør blive syge igen, når først de har været på det – eller også virker det bare 🙂 God bedring.

 5. Åh det så hårdt med syge børn – især når man også selv er syg!
  Herhjemme kan vi holde sygdommene på afstand vha. Biostrath, d-vitamin (vigtigt for et stærkt immunforsvar) samt C vitamin. Måske noget af det kan inspirere 🙂
  Venlige hilsner Lise

 6. Vi prøvede også Biostrath, da Johanne var lille og havde mellemørebetændelse 16 gange på et år – det hjalp desværre ikke. 🙁 Men måske hjælper det hos jer. Håber virkeligt, at I snart får en pause i al sygdommen. 🙂

 7. Kære Julia!
  God bedring med jer alle 4!!! Mine drenge er på Multitabs vitaminpiller fra 1. oktober til 1. april hvert år – og de er aldrig syge….! (Ved godt man ikke skal sige aldrig)! Måske skal du bare glæde dig til de når skolealderen – der er vores drenges sygedage i hvert fald faldet drastisk – ved godt det ikke hjælper dig lige nu – men så er da der noget at se frem til!
  Går dine drenge til noget sport? Det der med at få svedt og tonset igennem nogen gange i ugen er altså også ret godt til at jage bakterier og sygdomme væk – eller svede dem ud af kroppen inden de når at bide sig fast 🙂 Mine twins på 9 år dyrker både fodbold og springgymnastik og har de lækreste røde kinder når de er færdige :-))
  God efterårsferie hvis du er så heldig at have det!

 8. LALALALALALALA… sidder med fingrene i ørerne – eller skulle det mon være i øjnene. Jeg kan ikke tåle at læse eller høre om maveinfluenza – Roskildesyge uden at få maverumlen og sporadisk kvalme. Den måske mest rådne “hverdagsvirus” nogensinde. Smitsom som bare pokker både før, under og efter og virkelig grum at være ramt af.
  Med tre børn er det en virus, jeg virkelig frygter. Både fordi 1-3 børn ramt på skift af sprut…. i begge ender er skruen uden ende, og fordi jeg kan være 99% sikker på også at blive ramt.
  Jeg håber virkelig for jer, at I har overstået vinterens dårligdomme i komprimeret stil og kan gå fri her efter. God bedring.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *