Hurra: Så Er Det Her: 2014!

IMG_5424

Glædeligt nyt blankt år – jeg håber det bringer alt det du ønsker dig, og at alle de ønsker, der blev nævnt her går i opfyldelse. Jeg håber dit år bliver fyldt med lys og med lykke og med alt det og alle dem, du holder allermest af.

Her hos os gik vi ind i det på den bedst tænkelige måde. Johan, Elias, Sofus og jeg var sammen. Bare os. Helt stille. Vi tog fint tøj på; Elias iførte sig på eget initiativ høj hat og butterfly, og den smule krudt vi havde købt blev fyret af i børnefamilievenlig tidsrum. Elias sov klokken 2330 og Johan og jeg skålede nytåret ind i de fineste bobler, helt alene, fyldt op af alt det der er sket, og alt det der kommer. Der er meget at være taknemmelig for i vores liv, og meget at arbejde hårdt for at holde fast i. Der er ønsker og drømme, og nogle af dem handler mest om at se indad. Her er et pluk af mine:

1. Vi skal have mere styr på planlægningen herhjemme. Kaos er slut.

2. Jeg vil slippe den dårlige samvittighed, så jeg ikke (fejlagtigt) tror at hvis jeg bruger en time på mig selv, går mine børn under i omsorgssvigt. Jeg er totalt ude på et overdrev der.

3. Jeg vil være en bedre udgave af mig selv. Ikke springe over hvor gærdet er lavest. Slippe underskuddet med andre ord.

4. Jeg vil huske at have det sjovt; med ungerne, med Johan med alle dem jeg holder så meget af.

Og så vil jeg drikke flere bobler – ja det er mit nytårsforsæt – flere bobler, (endnu) mere glimmer og dans!

IMG_5425

16 kommentarer

 1. Godt nytår Julia. For første gang i flere år var vi til fest nytårsaften. Det glade vanvid af 7 voksne og 9½ børn (i alderen 7-1 – samt den sidste i maven 30 uger færdigbagt hos værtinden, for øvrigt barn nummer 4!!! Sikke et overskud). Det var en børnefest og lidt en voksenfest – men det var en fest, og det var super hyggeligt.
  I dag står den på biograftur hvor vi alle 4 skal se Frost. Glæder mig…….Men der sniger sig også tanker om opstart på arbejde efter en dejlig ferie ind.

  Og nytårsfortsætter. Hvad vil jeg gerne i 2014………….? Det er faktisk svært at svare på…..endnu. Jeg tror, at det kræver lidt forberedelse og planlægning i år, så de gode intentioner følges op af handling. 🙂 Mere nærvær, droppe flinkeskolen, accept af at glad mor måske også giver glade børn – og derfor skal mor øve sig i at prioritere egen selvtid og glæde. Det er ikke nøjagtigt på plads endnu.

  Men lad os blive enige om, at 2014 bliver f****** fantastisk – og med lidt mere glimmer. 🙂
  Kh

 2. Happy New Yeah:) Vi var også bare os og min mor – vi fik Take Away så der ikke skulle laves noget:) Såååå cool og ikke sidste gang vi gør det. Det er første gang prinsessepigen og mindstemanden holdt sig vågne til midnat. De var noget så imponeret over alt fyrværkeriet:) Godt Nytår til dig og dine kære.

 3. Godt nytår til dig og dine. Nytårsfortsætterne er endnu ikke helt sat i statements, men kan ikke undgå nok at låne lidt af dine fine formuleringer.
  Her kom vi meget stille ind i 2014 og har det skønt idag, hvor ungerne skal have brugt det sidste krudt mens far stadig ligger på gulvet med sin dårlige ryg og jeg vil bruge årets første dag på strikketøj, selvtid, og oprydning, kaos er slut og klar til at slippe underskuddet. Godt det først er arbejdsdag på mandag ;0)

 4. @Bitten – Det SKAL 2014 bare være! Og jeg synes det lyder som kloge forsætter… Glæder mig til at høre om hvordan det går.
  @Mette – TAK og i lige måde! Dét er nemlig en god aften!
  @Malene – Lån du bare – øv, at den stadig er gal med ryggen… Hurtig bedring!
  @A+K TAK! Ja, lad os holde hinanden op på det!

 5. Vi havde så sjov en aften. Den sjoveste nytårsaften i mange år. 5 voksne og 5 børn. De voksne blev ret fulde og vi havde det så sjovt, ungerne passede sig selv og havde deres egen fest. Jeg væltede i stiletterne i min cocktailbranders, og slog mit ben – jeg anser det som en succeskriterie i sig selv. Maden var fabelagtig. Tja der var ikke noget der ikke var godt ved den fest.

  Godt nytår derude

 6. Rigtig godt nytår, Julia. Jeg fandt din blog i 2013 og jeg glæder mig til fortsat at være en del af dit blogunivers i 2014 🙂

 7. Præcis sådan en nytårsaften holdt vi også – et andet sted på Østerbro… Dejlig nærværende aften men tid til refleksion – og bobler!

  Skøn liste. Vil bruge den som inspiration.

 8. Godt nytår Julia, og tak for en dejlig blog og nogle gode bøger. Synes det er nogle vigtige nytårsfortsæt du har dig, og jeg håber de alle går i opfyldelse for dig.

  Jeg har gjort det simpelt for mig selv i år. Har kun ét fortsæt, eller et ord for 2014. FORKANT. Jeg skal være på forkant med alt. Hvis det lykkes så tror jeg bliver et gladere menneske med mere overskud og energi og tid til alt det sjove.

 9. Hej Julia. Rigtig godt nytår til dig og din familie! Tak for en skøn blog, som jeg nyder at følge. Blandt julegaverne var “Sandheder fra en løgner” (jeg læste “Hvor lagde jeg babyen” da jeg ventede vores søn, og den var bare så skøn – især i de nye udfordrende situationer, som det nye liv som mor giver!!) I 2013 sagde jeg mit job op og startede som selvstændig – det perfekte valg både arbejdsmæssigt og for familien, så derfor er det spændende at høre om andre, der får familie- og arbejdslivet til at gå op på samme måde. Jeg ønsker dig alt det bedste for 2014!

 10. @Line – det lyder som den skønneste fest! Og er du ok igen?

  @Anette – jeg glæder mig til at se dig mere og til at lave meget mere sammen i det nye år. Og ja, måske skulle vi blive bedre til at huske de bobler.Sammen.

  @Cille – lad mig vide, hvordan det går med de ting, du plukker fra listen. Jeg tænker at jeg faktisk måske vil lave nogle halvvejsstatusser eller endda oftere. Bare sådan så det hele ikke endnu et år flyder sammen, hvis du forstår…

  @Malene Høj – Haha, ja, jeg tror vi er SÅ mange der er i samme båd.

  @Randi – SATME et godt ord bare at få tatoveret hen over året! TAK!

  @Christina – TILLYKKE! Hvad arbejder du mon med nu? Og lykkedes det for dig det hele? Jeg synes stadig det er uendeligt svært at få enderne til at mødes; bare nogenlunde.

  KH
  J

 11. Jeg synes faktisk, at vi får det til at gå ret fint op – det meste af tiden. Jeg arbejder hjemmefra med oversættelse af bøger, hvilket jeg er meget glad for. Ingen transporttid, ingen arbejdsgiver man skal ringe til hvis barnet en dag er syg osv. Det er selvfølgelig en udfordring at få en nogenlunde ens arbejdsbyrde og indkomst hver måned, men dette aspekt af livet som selvstændig synes jeg faktisk også er ret spændende. Og så må man jo bare arbejde hårdere i nogle perioder og mindre i andre :o) Dét at arbejde intensivt på et projekt i en periode, få det afsluttet og så starte på et nyt, passer meget godt til mig – men det kender du sikkert fra dig selv :o)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *