Tilbage I Virkeligheden + Overvejelser Om At Gøre Sig Umage

IMG_5439

Jeg er tilbage på job. Og det er jeg SÅ glad for. Det er ikke fordi jeg ikke påskønner ferie (trust me), men jeg må indrømme, at jeg også får nok af intens hygge og ferietrummerum. Måske har jeg i virkeligheden svært ved at holde fri (og det er her mine veninder ville råbe halleluja for selvindsigt!); men mest fordi jeg er alt for glad for mit arbejde.

Noget af det, jeg faktisk også har glædet mig til, er at hoppe ud af det tøj, der gør det muligt at kravle rundt på gulvet og lege med tog, og som gør at man kan gå på legeplads uden at skulle tænke på ikke om, men hvor beskidt man bliver.

Et af mine nytårsønsker er at gøre mig lidt umage med mit look. Ikke at falde i den der hverdagsfælde flere gange om ugen, hvor jeg bliver halvvejs ligeglad og skynder mig ud af døren, og så får en lidt mindre god dag fordi jeg ikke føler mig pæn eller klædt på til lejligheden. Jeg vil altid gerne gøre mig umage med alt, og nu synes jeg det er på tide at umagen også rammer mig selv. Jeg bliver nødt til at komme igennem et helt år nu, hvor mor-undskyldningen ikke kører på repeat i mit hoved.

Som du kan se nåede jeg ikke at rydde mit skrivebord som planlagt inden ferien. Og det tænkte jeg faktisk, jeg gerne ville vise dig. For det her arbejdsliv og familieliv – det er gynger og karuseller – jeg kan ikke nå det hele på én gang.

IMG_5438

IMG_5435

Skjorten er fra Valentine Gauthier; det fineste franske og økobevidste mærke. Hun er spået til at blive den næste Isabel Marant, og hun har i hvert fald noget helt nyt og fint og lækkert i sine kollektioner. Jeg har fundet den hos River and Raven, som er en dansk webshop, der udelukkende gør sig i bæredygtig og vildt lækker mode.  Se skjorten her. Sweaten er fra Marie Sixtine – endnu et fransk mærke, som gør sig i prisbevidste og vildt lækre basisvarer. Jeg er totalt fan. Du kan shoppe fra kollektionen her og her, og der er udsalg begge steder. Nederdelen er fra Aiayu købt her.

UPDATE: Neglelakken er fra Essie og hedder Sunday Funday.

IMG_5437

21 kommentarer

 1. Lækkerhed på alle punkter! Sådan gad jeg sgu’ gerne entrere arbejdet på mandag 🙂
  Loooove the hair!

 2. Du er bare for lækker – uanset hvornår man ser dig! Jeg synes personligt at du kan strege det første nytårsfortsæt!! Det garn og de stænger 🙂 Mums..

 3. Det er højt at score på pæn-heds-skalaen sådan en torsdag.
  Bestemt fint argument for hvorfor man burde finde job hvor der ikke er tvungen uniform. Og forbud mod neglelak.
  God torsdag.

 4. Jeg har sagt det før og jeg siger det igen: Du har altså nogle gode stænger! I gen grund til ikke at hoppe i et miniskirt.
  Jeg skal først på job igen mandag, er også begyndt at glæde mig.

  PS: ja jeg er ok igen ovenpå nytårsaften. Tror jeg nok. Nu må vi se, skal ud på årets første løbetur senere, det er vel først der jeg kan mærke om kroppen og benet er ok igen. Har et ret stort blåt mærke.

 5. TAK Pixie! – det vil jeg gøre.
  @ Lone Sole – JA! fra mine mange år i køkkener, kan jeg faktisk godt huske den trivialitet man føler.
  @Line B – du er satme sød altså. Og jeg synes du skal bære det blå mærke som et hædersbevis. Jeg mindes ikke hvornår jeg sidst har fået sådan et til en fest. Den slags kommer mest af at glide i lego eller vælte på legepladsen…

 6. Den skjorte ser også bare lækker ud, må lige ind og se websiden nærmere 🙂
  Jeg tager dit nytårsønske med mig også. Jeg vil også gøre mere ud af mit look og måske nogle gange planlægge mit outfit dagen for inden 🙂

  Tak for 2013 Julia og glæder mig til at se dig igen i 2014 og endnu engang tak for et rigtig godt event med Loreál – det var uden tvivl det bedste i 2013 – så hyggelig og jordnært og I er bare så søde <3

 7. Ha, jeg sad og arbejdede til kl. 01.30 i nat fordi jeg jo ikke havde fået gjort rent bord i løbet af juleferien, som du skrev, at du havde gjort;-)

  Ikke at jeg nåede i mål, men du fik da presset mig lidt.

  Jeg har også lovet mig selv at gøre mig mere umage, så sidste weekend smed jeg alt det værste hyggetøj ud og nedgraderede nogle faktisk ret pæne cashmere striktrøjer og t-shirts til hyggetøj. Det kan ikke gå helt galt, når niveauet, når det er værst, er nogenlunde ok.

 8. Det er så rigtigt Liselotte! Ville ikke give dig pres. Nåede også opgaverne, men IKKE at få ryddet op…
  @Ida – det var bare SÅ dejligt at få mødt dig irl! Glæder mig til mere af det! KH J

 9. Piiift du ser knaldgodt ud… Og din neglelak, mærke, navn, nummer… anything? Den er også rigtig fin.

  Og ja, jeg burde os gøre mere ud af mig selv – men tror det bliver ved burde indtil videre. Måske jeg skulle opgradere med en mascara?

  Men du har helt ret, man bør da gøre sig umage ihvertfald næsten hver dag.

  God torsdag…

 10. Åh for hulan, Julia. Du scorer ret højt på at-gøre-sig-umage-skalaen hos mig. Jeg skal nok gøre mig umage på mandag så 🙂

  Og hvis ikke jeg i går opdagede, at jeg ikke har fået SU, men kun løn her i januar, havde jeg straks hapset et par Marie Sixtine-sager. Eller måske fem.

 11. ej, hvor ser du vildt godt ud!! 🙂 Har du egentligt tabt dig? anyways, så virker det som om, du stråler mere! Thumbs up for outfittet!

 12. Kære Anette – TAK – jeg fandt ud af at jeg har glutenallergi for ca et halvt år siden, og det hjalp på alt. Inklusive humøret….
  @Marina – ØV sikken en måned det sker i. Det er jeg ked af at høre. kan desværre alt for tydeligt huske de puslespil. (nok også fordi vi stadig har dem lidt for ofte)
  @Københavnerhjerte – Tak – ja, bare prøve, ikk? Og Jeg opdaterer lige indlægget i aften med nummer og navn på lakken. KH J

 13. Stang lækkert outfit og model, vil til mandag grave i klædeskabet efter andet end jeans ;0).

 14. Hvor ser du bare godt ud! og rart at være faldet over bloggen! Jeg glæder mig til at læse mere!
  Kram

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *