Tilbage I Virkeligheden + Overvejelser Om At Gøre Sig Umage

IMG_5439

Jeg er tilbage på job. Og det er jeg SÅ glad for. Det er ikke fordi jeg ikke påskønner ferie (trust me), men jeg må indrømme, at jeg også får nok af intens hygge og ferietrummerum. Måske har jeg i virkeligheden svært ved at holde fri (og det er her mine veninder ville råbe halleluja for selvindsigt!); men mest fordi jeg er alt for glad for mit arbejde.

Noget af det, jeg faktisk også har glædet mig til, er at hoppe ud af det tøj, der gør det muligt at kravle rundt på gulvet og lege med tog, og som gør at man kan gå på legeplads uden at skulle tænke på ikke om, men hvor beskidt man bliver.

Et af mine nytårsønsker er at gøre mig lidt umage med mit look. Ikke at falde i den der hverdagsfælde flere gange om ugen, hvor jeg bliver halvvejs ligeglad og skynder mig ud af døren, og så får en lidt mindre god dag fordi jeg ikke føler mig pæn eller klædt på til lejligheden. Jeg vil altid gerne gøre mig umage med alt, og nu synes jeg det er på tide at umagen også rammer mig selv. Jeg bliver nødt til at komme igennem et helt år nu, hvor mor-undskyldningen ikke kører på repeat i mit hoved.

Som du kan se nåede jeg ikke at rydde mit skrivebord som planlagt inden ferien. Og det tænkte jeg faktisk, jeg gerne ville vise dig. For det her arbejdsliv og familieliv – det er gynger og karuseller – jeg kan ikke nå det hele på én gang.

IMG_5438

IMG_5435

Skjorten er fra Valentine Gauthier; det fineste franske og økobevidste mærke. Hun er spået til at blive den næste Isabel Marant, og hun har i hvert fald noget helt nyt og fint og lækkert i sine kollektioner. Jeg har fundet den hos River and Raven, som er en dansk webshop, der udelukkende gør sig i bæredygtig og vildt lækker mode.  Se skjorten her. Sweaten er fra Marie Sixtine – endnu et fransk mærke, som gør sig i prisbevidste og vildt lækre basisvarer. Jeg er totalt fan. Du kan shoppe fra kollektionen her og her, og der er udsalg begge steder. Nederdelen er fra Aiayu købt her.

UPDATE: Neglelakken er fra Essie og hedder Sunday Funday.

IMG_5437

21 Comments
Previous Post
Next Post