En Slags Julefred

foto-15

Som du kan se er mit skrivebord ikke ryddet. Endnu. Ambitionen er at jeg går hjem i eftermiddag fra en stor hvid og pæn flade, og at jeg så har styr på det meste. I hvert fald indtil den 27., hvor jeg sidder her igen. Der er noget med det, med at sidde her alene som faktisk er ok. Også selvom ungerne og det derhjemme trækker og hiver i nakken, men det er helt fint og faktisk ganske dejligt med den ro, der sænker sig, når hele verden er sat på pause.

Jeg håber du har nået alt det du skulle, og at roen er ved at sænke sig der hvor du er.

10 kommentarer

  1. Det kunne se værre ud, så jeg hepper på du når det. Her ligger vores far på 5. Dag på en madras på gulvet med dårlig ryg og indtager alle måltider liggende. Men nu kan julefreden godt sænke sig, julen bliver ikke som vi havde forstillet os med hele familien, men blot to skønne unger der kan få fuld opmærksomhed fra far og mor. En rigtig glædelig jul til dig og dine.

  2. Sidder og pusler med mit speciale, og har det på præcis samme måde. Nyder stilheden, men kan også mærke et savn, der suger og gnaver i maven. Heldigvis er der ikke længe til jeg skal på togtur tværs over Jylland, og kan stige ud til Jul i Thy. Rigtig glædelig Jul til dig og dine. Og ikke mindst til Jer andre læsere, der ikke er gået helt på jule-blog-ferie endnu.

  3. Sikke et skønt kaos du sidder midt i – det ser super hyggeligt ud. Rigtig glædelig jul

  4. Jeg gav lidt op overfor bunkerne, men inden næste weekend er jeg så træt af julehygge og krimier, så jeg når, det jeg mangler inden nytår, der. Glædelig jul!

  5. Jeg lukkede ned for kontoret i fredags. Til gengæld ligger der noget arbejde og venter herhjemme (ja jeg har taget det med hjem). Mon ikke jeg når det hele inden nytår. Inkl. julehyggen?!!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *