Hvad Er Det Nu, Der Gør Læder Svært?

Skærmbillede 2013-12-22 kl. 14.37.54

Jeg er vild med velsyede læderbukser og læderjakker. Ind i mellem kan det dog hurtigt komme til at se lidt for råt ud (til mig), og læderbukser, der ikke sidder godt, synes jeg simpelthen er noget af det grimmeste man kan komme i tanke om. Samtidig elsker jeg følelsen af det; af blødt læder der sidder perfekt.

Det er desuden tit sorte ting, jeg falder for i læder, fordi jeg forestiller mig at det er et mere fornuftigt køb (?), men nu har jeg simpelthen fået en tidlig julegave, som modbeviser følgende:

1. At alt skal være sort

2. At ruskind er svært at have på

3. At en bikerjakke er for rå, når man har passeret de 30.

Jakken er blød og sidder perfekt.Jeg vil bruge den inden under min lidt for tynde vinterfrakke nu, og alene i foråret. Den findes også i en smuk pudder og en lækker flaskegrøn her og her.

IMG_5250

Støvlerne er fra Rugged Gear, og leoblusen er fra Maison Scotch – hvis du ser den her, er den allerede på udsalg.

Skærmbillede 2013-12-22 kl. 14.38.37

 

Skærmbillede 2013-12-22 kl. 14.39.55

 

7 kommentarer

  1. Den er topfed til dig. En anden ting man kan med både sine læder og ruskindsjakker til , er at bruge dem under kapper og ponchos til foråret. Du holder varmen og viser noget cool under noget rart.
    Tip: en skind eller ruskinds jakke skal ALTID have stramme ærmer. Så gør den dig aldrig stor
    Kram

  2. Hm, jeg håber bare i mit stille sind, at der er en undtagelsesklausul, der giver mig lov til at bruge min halvrå med lynlåse og draperinger, når jeg nu faktisk er 46…. Det var hvad jeg mente med “Host, host”:-)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *