GAVE til dig: Blogbogen

foto-16

Måske har julefreden allerede sænket sig hos dig, og måske sidder du limet til Pagten med din iphone i hånden så du har et sted at kigge hen når Iselin kigger frem. Hvis du har tid, nu eller mellem jul og nytår, og hvis du har en lille overvejelse kørende om, hvorvidt du skal bruge 2014 på at starte en blog (jaaaaaa…..!), så kan dette måske være interessant for dig. Året der snart er gået blev nemlig året, hvor jeg fik lov til at skrive og udgive en bog om blogging, og nu har mit søde forlag givet mig lov til at forære ikke bare det første kapitel, men også det andet til dig. Du kan hente dem her:

Kapitel 1: KLIK HER

Kapitel 2: KLIK HER

ROS_Blogbogen_omslag_7juni.indd

12 kommentarer

 1. Lækkert med et lille smugkig!
  Bogen står højt på min ønskeseddel her til jul (og ellers til fødselsdag i feb.), fordi jeg interesserer mig meget for blogging, både som hobby og på det faglige plan. Og på ved jeg jo, at du skriver gode bøger 😉

 2. @Mette – det virker når jeg klikker på det – eller søg på issue kapitel 2 og lahme.
  @Baysen – TAK!
  @Birgitte B – det er jeg SÅ glad for!

 3. Jeg fik den i julegave. Glæder mig rigtig meget til at læse, lære og få en kick ass blog. Glædelig jul.

 4. Hej Julia.
  Jeg har lige et blogspørgsmål som jeg håber du måske kan svare på.
  Når jeg ser trafikken på min blog kan jeg se at jeg bliver meget flittigt besøgt af bl.a. Vampirestat og 7secretsearch. Ved du hvad det er og kan man evt. blokere dem?
  Tak for en rigtig god blog.
  Mvh. fra en beskeden dagbogsblogger.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *