Når Alt Er Rødt

IMG_5276

IMG_5277

Glædelig Jul derude!

I dag er dagen derpå; dagen, hvor de høje hæle er hængt til tørre, hvor Lego-gaverne bliver samlet, hvor vi prøver at rydde op, og komme ud, og hvor ungerne presses ned i tempo; ned til os andre. Selvom de kravler på væggene ind i mellem og kommer op i et tårnhøjt gear.

Jeg er ret vild med denne dag; meget lykkelig for at der aldrig er en eneste plan der truer julefreden denne 1. juledag, og meget lykkelig for at ungerne nød juleaften. Elias var lige pludseligt blevet en stor dreng, som hverken råbte eller skreg eller svingede sig i gardinerne af forventning, men kunne glæde sig på en virkelig fed og behagelig måde. Sofus fattede så tilgengæld hvad gaver er, og kunne næsten ikke være i sin lille krop.

Men hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg virkelig ikke god til jul. Jeg savner min familie. Min far i Afrika, min mor, hvor enten hun er, og min kære søster som holder ferie i troperne. Men selv bortset fra det, er jeg ikke god til julen: Når alt skal være rødt, bliver jeg blå. Heldigvis findes dagen i dag, første juledag, hvor alt er sat på pause.

 

4 kommentarer

  1. Åh hvor jeg elsker den sætning “Når alt skal være rødt, bliver jeg blå” – kender det så godt….
    Gode juletanker til dig og din familie 🙂

  2. Kære Julia. Jeg har det helt på samme måde!! Jeg er heller ikke fan af jul. Og elsker når juleaften er overstået. Når det sker, er det som om at der bliver rigtig jul – og vi kan slappe af og ungerne kan nyde det legetøj de har fået i gave.

    Nytår til gengæld.. Det elsker jeg. Det er meget mere hjøtidligt end jul.

    Nå men glædelig juleferie derude.

  3. Smukt indlæg. Jeg kan godt lide julen, men kender alt til at være blå og kan relatere til følelsen. Vi må tage det hele med her i livet.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *