Bedre Hår End Du Troede Muligt + Gave til Alle + Gaveregn

forside

Der er gode dage, og der er dårlige dage. Og her taler jeg om hårdage. For ja, jeg har fundet ud af (også efter graviditet, amning og manglende nattesøvn), hvor meget en god hårdag faktisk betyder for mig.

Hår er vigtigt for rigtigt mange af os; og her hos os har vi været så heldige at få lov til at skrive en ebog sammen med L’Oréal og deres PR Manager Sine Gerstenberg. Den handler om hår, om nytårsforsætter og om, hvordan man kan tweake sit liv og sine lokker en lille bitte smule og få en hel del mere ud af begge dele. Du kan læse tips fra en skønhedsredaktør, du kan lære om pilates, og du kan få tricks til dit hår. Med andre ord: En perfekt lille sag til netop disse dage mellem jul og nytår, hvor de fleste af os alligevel har lidt ekstra ro og tid til fordybelse.

Og ja, jeg har skrevet en klumme til ebogen, som ligger allerbagerst. Ebogen er (sagt med slet skjult stolthed) toplækker og virkelig god, og fyldt med ting, du gerne vil vide mere om.

Du kan hente den her, helt gratis.

NB – det kan godt tage et par minutter at hente den, så vær tålmodig.

Jeg har fået lov til at dele gaver ud i anledning af ebogen: Der er kommet et nyt produkt på markedet, som jeg er blevet virkelig stor fan af, nemlig: Elvital Fibralogy. Serien gør simpelthen ens hår kraftigere indefra, og den er et resultat af hele ti års forskning bedrevet af  L’Oréal Paris’ forskere. Hele pointen er at molekylet filloxane kan omdanne sig fra flydende til en klar, fast form. Filloxane trænger ind i hårstrået, hvilket gør at hårstråets omkreds øges, og dit hår simpelthen bliver kraftigere.

Førstepræmien er:  Elvital Fibralogy Shampoo, balsam, maske og booster og den vildeste, lækreste hårbørste fra Mason Pearson.

IMG_5300

IMG_5336

IMG_5340

Anden & Tredje & Fjerde & Femtepræmierne er:

Samtidig kan du deltage i en vaskeægte gaveregn, hvor hovedpræmien er: Elvital Fibralogy Shampoo, balsam, maske og booster

Du deltager her, ved at lægge en kommentar (og fortæl mig meget gerne hvilken artikel i ebogen, der gav dig mest), inden den 31. 12.

IMG_5339

127 Comments
Previous Post
Next Post