Bedre Hår End Du Troede Muligt + Gave til Alle + Gaveregn

forside

Der er gode dage, og der er dårlige dage. Og her taler jeg om hårdage. For ja, jeg har fundet ud af (også efter graviditet, amning og manglende nattesøvn), hvor meget en god hårdag faktisk betyder for mig.

Hår er vigtigt for rigtigt mange af os; og her hos os har vi været så heldige at få lov til at skrive en ebog sammen med L’Oréal og deres PR Manager Sine Gerstenberg. Den handler om hår, om nytårsforsætter og om, hvordan man kan tweake sit liv og sine lokker en lille bitte smule og få en hel del mere ud af begge dele. Du kan læse tips fra en skønhedsredaktør, du kan lære om pilates, og du kan få tricks til dit hår. Med andre ord: En perfekt lille sag til netop disse dage mellem jul og nytår, hvor de fleste af os alligevel har lidt ekstra ro og tid til fordybelse.

Og ja, jeg har skrevet en klumme til ebogen, som ligger allerbagerst. Ebogen er (sagt med slet skjult stolthed) toplækker og virkelig god, og fyldt med ting, du gerne vil vide mere om.

Du kan hente den her, helt gratis.

NB – det kan godt tage et par minutter at hente den, så vær tålmodig.

Jeg har fået lov til at dele gaver ud i anledning af ebogen: Der er kommet et nyt produkt på markedet, som jeg er blevet virkelig stor fan af, nemlig: Elvital Fibralogy. Serien gør simpelthen ens hår kraftigere indefra, og den er et resultat af hele ti års forskning bedrevet af  L’Oréal Paris’ forskere. Hele pointen er at molekylet filloxane kan omdanne sig fra flydende til en klar, fast form. Filloxane trænger ind i hårstrået, hvilket gør at hårstråets omkreds øges, og dit hår simpelthen bliver kraftigere.

Førstepræmien er:  Elvital Fibralogy Shampoo, balsam, maske og booster og den vildeste, lækreste hårbørste fra Mason Pearson.

IMG_5300

IMG_5336

IMG_5340

Anden & Tredje & Fjerde & Femtepræmierne er:

Samtidig kan du deltage i en vaskeægte gaveregn, hvor hovedpræmien er: Elvital Fibralogy Shampoo, balsam, maske og booster

Du deltager her, ved at lægge en kommentar (og fortæl mig meget gerne hvilken artikel i ebogen, der gav dig mest), inden den 31. 12.

IMG_5339

127 kommentarer

 1. Sikke en fin bog og konkurrence. Jeg synes særligt, at Liv Winthers tips var gode, der var virkelig nogle ting som jeg tænker, vil kunne hjælpe mig og mit fine skandinaviske i kampen mod de dårlige hårdage.

 2. Åh, jeg vil gerne vinde, selvom jeg ikke får tid til ar kigge i din E-bog her i juleferien!

 3. Artiklen om Elvital Fibralogy gav mig vild lyst til at prøve serien. Desuden gav afsnittet “Gyldne genveje til det nye år” mig et ekstra godt argument for at inkludere øster i nytårsmenuen;-)

 4. Uh det vil jeg mægtig gerne vinde, ligger på sofaen med den ondeste forkølelse så mormors fødselsdag er droppet, så gemmer bogen til en anden dag

 5. Jeg har et dumt dumt hår, det er meget fint og glat, elektrisk og bliver hurtigt fedtet.
  Jeg har prøvet MANGE produkter og metoder til at hjælpe det lidt på vej, men har ikke opgivet helt endnu, så jeg vil rigtig gerne prøve produkterne her.
  Fed e-bog, kendte ikke til råddet om salvvand i håret. Det tager jeg til mig så jeg ikke skal gå og ligne en trold.

 6. Alt hvad der kan gavne mit kedelige hår hilses mere end velkomment…jeg er MEGET interesseret og vil selvfølgelig gerne vinde 😉

 7. Der sker ikke rigtigt noget når jeg prøver at åbne bogen i iBooks.. Håber det virker senere.

 8. Min computer er død, så jeg lever numere kun gennem min iPad, er der mon en iPad-version?

 9. Det gad jeg godt vinde – min hårbørste er lettere medtaget efter en tur i saltvand pga. stormfloden…

 10. Godt tips til at bryde vaner (mest de dårligere af slagsen) kan vi godt lide, men de forskellige tips og tricks og din klumme om dit forhold til dit krøllede hår (kunne nikke genkendende til en del, selvom mit hår ikke er helt så krøllet som dit), synes jeg også var rigtig fine.

 11. det unaturlige naturligt….fantastisk inspirerende…………mine piger var også begejstrede…så en super fin samlet bog…vi var enige om at alt kunne bruges……………så den er gemt!!

 12. Ajjj, jeg kan jo se, at det var en Mason Pearson børste jeg havde som barn med taljelangt hår! Den var the best. Det kunne være skønt at prøve en igen 🙂

 13. Kunne godt lide inspiration til 5 forskellige looks og så er jeg bare altid underholdt af din skrivestil…bliver mindet om ikke at tage alt så højtideligt, og at andre også kan have hverdagsudfordringer bag lukkede døre.

 14. Delen “Gyldne genveje til det nye hår” Har givet mig rigtigt meget! Det er rart lige at blive mindet om at det faktisk er sundt at blive klippet ofte 🙂

 15. Jeg vil lige give alle et lille tip: Mit bedste hårtip er at kun at vaske håret med shampoo hver 5. dag og så vaske det to gange under et bad! Altså vaske, skylle ud og så gentage! Desuden vil jeg også anbefale hårkur en gang om ugen! Godt nytår!

 16. Artiklen “bryd en vane” gav stof til eftertanke. Jeg kan rigtig godt lige budskabet i indledningen om, at små justeringer kan gøre en forskel og at vi (kvinder) ikke behøver at stille urealistiske krav til os selv. Det er jo praktisk talt umuligt at leve op til imaget om den perfekte kvinde.

 17. Hej!! Tak for bogen!! Jeg må vist heller se at komme til yoga igen efter nytår….o så må jeg i gang med vejrtrækninger og “palmen” herhjemme!!! skimtede lige at det var et af de mange tricks!! Nå men jeg vil gerne deltage i konkurrencen!!!! fortsat god jul!!

 18. Jeg er særligt vild med artiklen, ‘Gyldne genveje til det nye hår’. Det er super rart at have nogle specifikke ting at være opmærksom på, når man vil gøre noget godt for sit hår.
  Jeg deltager helt klart i denne lækre konkurrence 🙂

 19. Når.9. Den med at man skal huske at få sit hår. Klippet.
  Det er jeg dygtig til at glemme, fordi jeg prøver at få lagt hår. Og det jo dumt da det har modsatte effekt..

 20. bryd en vane var rigtig god 🙂 krydser fingre,mit hår har tendens til at dræbe børster på stribe pga de ugler det helt af sig selv laver i lynfart

 21. Jeg kan også rigtig godt lide tippet om at huske at få klippet sit hår. Det virker så unødvendigt når man er langhåret, og jeg får det meget sjældent klippet. Men det tror jeg lige jeg får ændret på her i det nye år!!

 22. Flere godehårdage jatak! Arbejder på en mere positiv attitude (og på at bryde vanen med selvkritik) 🙂

 23. Tak for ebog!
  Kunne særligt godt lide set om at bryde en vane.
  Og er helt vild for at prøve den børste – krydser mine buttede fingre hårdt og længe, for lidt held;)

 24. Jeg elsker, at du har sluttet fred med dit hår. Ikke at jeg forstår hvorfor, jeg elsker nemlig dit hår, og ville ønske at jeg havde sådan en manke.
  Pointen er, at jeg virkelig godt kunne lære noget. Jeg hader nemlig mit hår og føler, at hver eneste dag er en dårlig hårdag. Det mangler altid fylde, klasker hurtigt, bukker. Og så er jeg virkelig træt af, at det er nødvendigt for mig at vaske mit hår hver eneste dag, for at det bare ser nogenlunde ud.

 25. Jeg lægger mig i slipstrømmen af ønsket om en iPhone/iPad-udgave? Men deltager gerne alligevel. Baby med pilfingre gør at håret mest er sat op:(

 26. Yderside/inderside-artiklen gjorde mig glad – den var god!

  Ha’ nogle dejlige dage inden det nye år sætter ind 🙂
  kh Mai

 27. Jeg kan slet ikke åbne filen øv, trænger ellers så meget til nogle gode råd til mit hår 🙂
  Må prøve igen når jeg kommer til en pc.

 28. Åhh jeg ønsker mig helt vildt meget den børste. Har virkelig brug for den til mit hår… men har desværre ikke råd til den….. jeg vil så gerne vinde den…

 29. Wow. Sikke en flot gave!
  Men kan desværre ikke åbne bogen. Må prøve senere.
  Men kan læse af kommentarerne at Liv Winther siger noget klogt. Så hende hepper jeg på.

 30. Tipsene med fødevarerne er brugbare 🙂
  Børsten vil jeg give til min lille datter, hvis hår går ned til midt på ryggen, selvom hun kun er 2 år. Den vil være en gave til os begge (læs: jeg slipper måske for skrig og skrål om morgenen), der kan holde i mange år fremover.
  Glædelig jul!

 31. Jeg var særligt glad for ‘ snack løs’ – for jeg ELSKER at snacke! Åh, jeg vil såå gerne eje en maison børste. Min vidunderlige mormor havde en jeg elskede da jeg var lille pige.

 32. Jeg går simpelthen og drømmer om den børste for tiden…! Synes det afsnit om hvad man kan spise er godt 🙂

  //Maja
  maja3012 (a) hotmail (.) com

 33. Kunne godt lide Liv Winthers tips. Og din klumme om dit flotte og vilde hår!
  Godt nytår, kh Tine

 34. Der er mange interessante ting at læse i den e-bog. Dog hæfter jeg mig meget ved dette: ”Du skal altid prioritere din hvile først, og så træning. Træningen har ingen eller endda dårlig indvirkning, hvis du selv er træt og uoplagt.”
  Selvfølgelig kan træning give en mere energi, men jeg vil alligevel huske at minde mig selv på, at træning ikke altid er vigtigere end hvile! 🙂

 35. Åh ebogen vil ikke åbne på ipaden her, så må vente til i morgen. Men klart en bog mit hår vil lære meget af, og super lækker præmie!

 36. Elsker at prøve nye produkter – så det kunne være dejligt at vinde 😉 Glædelig jul og godt nytår.

 37. Artiklen om den produktserie der! Vil SÅ gerne prøve det af, da mit hår er flyvsk og fint! Godt nytår:-)

 38. Også skandinavisk pjaske hår her. Vil gerne prøve produktet. Kan ikke læse bogen på min smartphone. Prøver på computeren i morgen.

 39. Tusind tak for e-bogen. Jeg må fluks i gang med at styrke lokkerne gennem kosten. Godt nytår!

 40. Jeg har ikke haft mulighed for at kigge i e-bogen endnu, men det sker forhåbentlig snart 🙂

 41. Artiklen på side 9 må være mest mig. Jeg er stor fan af græskarkerner og det er dejligt at de giver noget godt til mit hår. Derudover synes jeg at artiklen på side 11 også er rigtig god. Jeg sidder foran en computer hele dagen på jobbet, så det er dejligt med nogle små gode fif 🙂

  Krydser fingre for den lækre børste 🙂

  Rigtig godt nytår Julie 🙂

 42. Uhh det ville være dejligt, mit hår trænger hårdt efter 2 graviditeter, synes aldrig det er kommet på plads igen.

 43. Øj det vil jeg gerne vinde, og håber at jeg må være med selvom jeg ikke har haft tid til.at læse din bog – endnu (Er på to-do listen ;-))

  – Mette

 44. Mand, jeg ville så gerne have den børste, men kommer aldrig til at forsvare at bruge så mange penge på den…

 45. “Snack løs” er den del af bogen, jeg blev klogest af. 🙂
  & “Nytårsfortsæt” gjorde mig mest nysgerrig. 🙂

  KH & Godt Nytår
  Gitte

 46. Jeg har taget Liv Winthers råd til mig om at de langhårede piger skal gå oftere til frisør. Så er der bestilt frisør tid til mig 🙂

 47. Vil glæde mig til din e-bog i aften, når børnene sover sødt i deres små senge, og jeg forhåbentligt kan se frem til en god nats søvn – for første gang i disse søde juledage. Åh be om sovende børn og lækre hårprodukter til træt hår

 48. Ihhh, drømmehår, jeg er SÅ meget med. Ønsker dig et rigtig godt nytår:-)

 49. Liv Winther kom med et godt tip: Saltvandspray til elektrisk hår. Dette var jeg ikke klar over, og det er et vældigt nyttigt tip for mig. 🙂

 50. ÅRH, jeg drømmer om den børste!
  Spændende med E-bog. Artiklen om at bryde vaner var brugbar! 🙂

 51. Har ikke haft tid til at læse e-bogen endnu, men vil tag er kig i den i aften når begge unger er lagt og der er tid til at smække benene op og slappe af.

 52. Artiklen “bryd en vane” gav stof til eftertanke. Super e-bog. Drømmer virkelig om den børste!

 53. Vaner er til for skulle brydes – dejligt med en reminder, og motivation! Lækker og gennemført e-bog!
  Smider et lod i konkurrencen, og krydser ben og fingre.

 54. Der er helt sikkert mange anvendelige råd – jeg vil helt sikker bruge nogle af dem i fremtiden !

 55. Godt nytår til dig <3

  Sådan en børste kan man da ikke leve uden.

  Bryd en vane, gav stof til eftertanke 😉

 56. Virkelig lækker give away. Som stofskiftepatient, taber man ofte enormt meget hår, så det kunne være super lækkert med noget der kunne genopbygge det igen.
  Jeg er ved at hente bogen nu, så jeg kan desværre ikke lige sige hvad der er bedst endnu – men giver gerne svar tilbage, når den er læst 🙂

  Christina
  krummerand.blogspot.dk

  krumme.rand@gmail.com

 57. Når jeg sidder og tænker over det har jeg nok flere dårlige vaner der kunne have gavn af at blive brudt, derfor synes jeg det var fedt at læse om – giver stof til eftertanke 🙂

 58. Jeg er særligt vild med artiklen om gyldne genveje til det nye år (på side 9), for jeg har virkelig brug for tips og tricks til smukkere hår. Jeg er dog også vild med artiklen om at bryde en vane (på side 10) Det skal jeg virkelig blive bedre til, og jeg vil forsøge at prioritere hvile over træning for eftertiden 😉 Og Mason Pearson børsten er jo børsternes Ferrari, mens hårprodukterne til at kraftigere hår i ens tynde skandinaviske tjavser, lyder som en drøm. I’m in 😉

 59. Mit graviditet/amme/søvnløsnætter i nu 9 mdr/baby hiver i hår – hår ville elske de lækre produkter

 60. Jeg kunne rigtig godt lide “Gyldne genveje til det nye år”, da jeg godt kan lide tanken om at alt hvad jeg spiser har en eller anden effekt på min krop, hud og hår.

 61. Jeg synes at artiklen om at bryde vaner ramte fint: Ihvertfald tror jeg det er godt med lidt fokus på vanerne, for det er vel første skridt til at vurdere om de er gode eller dårlige…
  Jeg har fået meget lyst til at prøve Elvitals nye serie til mit skandinaviske hår, så den må jeg have fingre i når jeg falder over den i handlen.

 62. Jeg glæder mig til at læse kapitlerne i e-bogen, men pt synes jeg godt nok at børn med snot, ømme halse og feber fylder… Måske jeg burde anskaffe mig de dér smarte kort fra moshi moshi:-)

 63. Lækre præmier. Afsnittet om de de gyldne genveje til håret faldt jeg ret meget for. Noget af det var ny viden for mit vedkommende, og jeg går i øjeblikket og pønser på at overtale min kæreste til at give mig en hovedbundsmassage med rosmarin..

 64. Sikke nogle vidunderlige præmier – jeg falder lige i målgruppen med langt, fint hår (jeg kalder det tyndt, og det er det også efterhånden, synes jeg fælder mere og mere) som ikke bliver klippet hverken ofte eller godt nok og som jeg kun kan finde ud af at samle med et stort spænde, suk! Så forslagene til langhårsfrisurer var virkelig skønt. Og så spærrede jeg øjnene op over de meget overkommelige priser på begge hårserier. For en gangs skyld noget man kan være med til uden at skulle finde på mærkelige undskyldninger over for familien 😛
  Dejligt at du har fundet fred med dit hår – jeg har selvfølgelig altid ønsket mig krøller, og bliver bare mere og mere utilfreds med mit, så hvis man kunne få et godt råd til at forlige sig med det tåbeligt tynde hår også, ville det være endnu mere skønt!
  Godt nytår, Julia, og tak for rigtig brugbar e-bog!

 65. afsnittet om at bryde vaner – og det med maden… skal nok nærlæse den senere – lige nu vil jeg bare vinde 😉

 66. Jeg har selv krøller og krus i kilovis og læste din afsluttende kommentar om gode og dårlige hårdage med et smil på læben. Og så tager jeg artiklen om at bryde vaner på en overskuelig måde der lige kan smides ind i hverdagen med mig. Nye nemme vaner gør nemlig januar sjovere.

 67. Delen med at bryde vaner er rigtig fin 🙂
  Jeg smider et lod i puljen og krydser fingre 🙂
  Godt nytår!

 68. Kan godt lide afsnittet af Sine Gerstenberg, but who am I kidding, er glad for hele e-bogen, som jeg håber at få tid til at nærlæse den 1., når ungerne tumler og vi generelt bare tusser rundt i nattøj hele dagen – en dag hvor håret bestemt ikke sidder perfekt.
  Rigtig godt nytår!

 69. Din klumme er rigtig fin – og dit hår SÅ flot på billedet 🙂 Og sjovt – jeg har langt glat hår og har brugt mange år på at ønske mig krøller eller bare flot naturligt fald – men sådan er det vel tit 🙂 Jeg synes artiklen om at bryde en vane (med pilatesøvelserne) var rigtig god!! Alle tre øvelser indføres straks! Rigtig godt nytår 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *