Mine 5 store planer for det nye år – og: Hvad skal du i 2013?

I aften springer vi ind i det nye år. Allesammen. Du kan lade være med at dukke op til festen, men det nye år finder dig og mig og os allesammen. 2012 har været et godt år. Med Elias som er gået fra tumling til rolling og ind i mellem til bandit. Med Sofus som ved nytårstid sidste år var knapt 3 måneder, med på arbejde hver eneste dag, og som heldigvis ikke tog skade af den slags. Sofus som nu så småt begynder at sige ord, som er glad, sjov og finurlig. Med Johan som jeg elsker højere for hvert år der er gået, og som jeg i virkeligheden bare ind i mellem savner at være alene med. Mig selv? Jeg har tilladt mig selv at se mit arbejde som mit store kreative frirum. Med dejlige, inspirerende og sjove mennesker. Med udfordringer og al den fest man selv er kommet med. Det har været et godt år. Den tunge del af det at være småbørnsfamilie letter nu. Der er andet end at made, skifte og bade, og begge unger snakker, kommunikerer og inspirerer. (Og nej, de sover stadig ikke (i går sov den store klokken 2220), så det er (fandme) godt at de er så godt selskab.) Det giver plads, rum og luft.

Og nu – nu er 13 på vej. Det fine, blanke, nye år.

Og jeg har ønsker for alle dem jeg elsker, og håb for dem, men for mig selv?

Så: Hvad skal du bruge dit spritnye år til?

Jeg har ingen deciderede nytårsdogmer for 2013, men jeg har ønsker. Store og små. Mulige og hmm… udfordrende:

Jeg vil danse mere. Nej, hverken zumba eller pole dancing. Jeg vil i byen! I høje hæle!

Jeg vil være alene ind i mellem. 2 timer om ugen. Ved min symaskine eller på en bænk med en kop kaffe (kold øl)

Jeg vil rejse. Med hele familien. Et varmt sted hen. Og det SKAL være uden for s-togs-nettet, før det tæller. Også selvom der er hedebølge i Valby.

Jeg vil se mine veninder. MEGET. MERE.

Jeg vil blive bedre huske at pallietter ikke tager skade af at blive brugt, og at høje hæle løfter røven 30% højere op.

MEN – hvad vil du i 2013?

 

12 Comments
Previous Post
Next Post