#GLIMMERONSDAG

Du ved det godt – vinteren er hård, (ungerne er syge), det er koldt og det er i den grad blevet februar. Der skal noget til at løfte det hele. Derfor har vi her på vores kontor indført glimmeronsdag. Konceptet er simpelt: Det er onsdag, du ifører dig et eller andet der glimter, glimrer og gnistrer, du tager et billede af dig / det og smækker det på instagram og husker at tagge det #glimmeronsdag. Og der er mange smukke, kloge damer med allerede – vi elsker det!

Følg os her.

 

16 kommentarer

  1. Åhhh det kunne jeg godt bruge som en reminder på at huske at gøre lidt ekstra ud af det. Har fået 2 kommentarer på mine øjenbryn idag – kun fordi jeg havde nået at brug ekstra 3 minutter på make uppen imorges… viser at der ikke skal så meget til. Og glimmer kræver ikke ekstra tid, hvilket er et plus når man har baby på 7 mdr der holder en vågen om natten.

  2. Åhhh det kunne jeg godt bruge som en reminder på at huske at gøre lidt ekstra ud af det. Har fået 2 kommentarer på mine øjenbryn idag – kun fordi jeg havde nået at brug ekstra 3 minutter på make uppen imorges… viser at der ikke skal så meget til. Og glimmer kræver ikke ekstra tid, hvilket er et plus når man har baby på 7 mdr der holder en vågen om natten.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *