Endnu en runde

Vi er syge igen. Elias, Sofus, de voksne er slidte, vinteren er for lang. Har jeg sagt det før?

Heldigvis skal der mere en mavehalløj til at slå Sofus ud, og han bliver kun mere nuttet (siger moderen).

10 kommentarer

 1. Kender det godt. Synes også vinteren er alt for laaaaang. Kan ikke lade være at tænke på de små bare tær.. kolde fødder er ikke godt når man er syg.

  God bedring med dem.

 2. @Kristina – tak; du har ret… De er bare så frygteligt nuttede i fri luft.
  @Bitten! GOD bedring. Synes godt nok også I er hårdt ramte hjemme hos dig.

 3. Åh jeg føler med dig. Mine de to mindste har også været igennem influenza for et par uger siden – det overlappede lige med en omgang influenza til mig i sidste uge. Og jeg kan bare ikke blive ordentlig frisk igen. Hænger i bremsen og føler mig slidt og træt. Heldigvis er mine børn raske igen.

  Camilla har ret, vi skal have sol og varme nu.

  God bedring til alle derude.

 4. Ps – har han ikke ret meget hår ham sofus? Synes han ligner en skøn lille hårtrold. Min søn på 12 måneder, ligner en fodbold.

 5. God bedring! Vi er også ramt af sygdom konstant – Sådan føles det i hvert fald! P.t. er lillesøster på 17 mdr ramt af feber… 40,6. Suk!

 6. Arrggggghhhhh!!!
  God bedring med jer, sødeste Julia.
  Om lidt bliver det forår. Det løfte tør jeg godt gi dig! Lige om lidt…

 7. Tusind tak allesammen. Har fået en masse tips til noget helsehalløj, som jeg lige rapporterer om, når jeg har været ude at shoppe. KH J

 8. tips til helsehalløj modtages gerne. Og jo Julia, denne vinter (ligesom de sidste to) har været hårde ved min lille familie. Men Johanne den fagre og Karl den røde vokser godt, er rødkindede og glade, og det lader til, at de gradvist vokser fra alle infektionerne. Og om halvanden uge skal den lille røde begynde i børnehave. Mit moderhjerte bløder lidt. Har ingen babyer mere. Fedt – men også trist. 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *