Et Bittelille DIY-projekt & Et Godt Link

IMG_5402

Det er længe siden jeg har kigget så dybt i syæskerne som jeg ville ønske. Men Sofus mangler suttesnore, og det samme gør min venindes datter, så jeg tog mig en time og gjorde som jeg fik besked på i forgårs.

De fine spænder kan købes på flere forskellige etsy-shops. Jeg køber mine her hos Kinder Klipz, hvor leverancen er god og priserne ligeledes. Det blev til en god håndfuld og det er så rart at lave noget småt og overskueligt, når der ikke er tid til de store projekter.

IMG_5403

IMG_5410

IMG_5412

IMG_5409

1 kommentar

  1. Hvem der bare havde en baby der bruger sut. Babyen har jeg jo, men sut bruger hun ikke – de er godtnok fine dine suttesnore Julia 🙂

    Godt nytår.

    KH Maria

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *