Et Godt Råd

IMG_5291

Sidste år i december lagde jeg store ønskeplaner for det nye år – jeg følger op på dem alle herude på bloggen snart (du kan se dem her); et af mine ønsker var at være bedre til at tage mig tid. Til mig selv. Det kan jeg ærligt talt ikke krydse af på årets tjekliste. Jeg tror den tid, jeg ind i mellem mangler handler om at være bedre til at se indad og holde fokus; og blandt julegaverne i år, var der et ganske fantastisk redskab til det. Nemlig disse lækre Mind Cards fra Moshi Moshi Mind. Man trækker et kort, når man lige har brug for at se indad eller tage et stop. Og det virker for mig.

Det pudsige var så at jeg trak et kort med denne lækre yogabog ved siden af. Efter at have tænkt opgivende, at det får jeg aldrig tid til igen…

IMG_5288

Jeg har fattet hintet.

IMG_5287

(Mere om Karens Yogabog når jeg har prøvet den, men smuk, det er den!)

PS – Skriv dig op til Moshi Moshi Minds Nyhedsbrev her. Det er ret så godt, og så ved du nemlig også hvornår de igen laver sådan en her og kan nå at få den.

4 Comments
Previous Post
Next Post