Moshi Moshi Mind + Grevinde Danner = Lækker Tee & Et Godt Formål

Sofus nåede at være i vuggestue lige knap tre timer før de ringede, og fortalte at han havde fået feber igen. Så synd for ham. Det er fjerde uge nu. Også lidt synd for de voksne, tænker man, og spekulerer på, hvor man kan kalde hjælp ind fra. Og uden sammenligning i øvrigt, men når man tænker i hjælp, så er der faktisk mennesker der rækker ud over sig selv for at hjælpe andre. Og de er gode til det, og fortjener respekt og en ekstra hånd.

Sådan et sted er Danner, opkaldt efter Grevinde Danner. Stedet er ikke bare et krisecenter for kvinder og børn i nød, men også et sted, der kæmper for ligestilling, ligeberettigelse og gør alt hvad de kan for at indsamle viden om vold mod kvinder og børn. (Og hvis du har bøger, tøj og den slags i overskud, så send det ind til dem…)

Nu har en af mine yndlingsbutikker lavet en toplækker sweat til fordel for Danner. Det er Moshi Moshi Mind, der som så ofte før forener after work wear med superlækre kvaliteter og holdninger. Du kan kun købe tee-en over trendsales, og det er en limited edition. (Klik her). 

(Jeg købte den i samme øjeblik jeg fik Moshi Moshi Minds nyhedsbrev i mailboxen, og jeg kan kun anbefale at du skriver dig op her. )

IMG_4689

Tee-en er fotograferet i halvdårligt lys på et hotelværelse, efter jeg havde haft den på hele dagen, men det er vist ikke svært at se hvor fin den er.

IMG_4690

foto-389

Og man kan drikke kaffe i den…

7 kommentarer

 1. Kære Julia,

  Nu har jeg fulgt dig længe og i al hemmelighed gået og tænkt på, hvornår du kom ind og filosoferede for os igen, men jeg slubrer lidt hjertevarme i mig over at du nævner os, tak for det.

 2. Kære Julia.
  Super godt formål, som jeg meget gerne støtter op om!
  Skal bare lige høre, hvordan er den i str. Og hvor har du købt din superlækre cardigan henne, som jo bare matcher den vildt godt 😉
  KH Louisa

 3. Hej Louisa, Jeg har købt den i str S/M, og den er ikke krøbet, efter jeg har vasket den.
  Den kan trækkes lidt ud på skulderen, hvis man ønsker det. Cardiganen er fra Aiayu, og købt samme sted.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *