Om Unge Mænd

Jeg er mor til to drenge. En dag bliver de voksne, og unge mænd, og i samme takt som at de vokser til, skal jeg undgå at dø af skræk. For hvis jeg skal tro på avisernes forsider i dag, er der to veje man kan gå:

1. Nicklas Bendtner-Vejen hvor man efter sigende sparker til døre, opfører sig som Verdens Navle og i det hele taget ikke lader til at forstå, hvor ufatteligt meget han er givet.

2. Yahya – som står ved sine holdninger og meninger med al den ukuelighed man har når man stadig er teenager, og tør tro på at man er udødelig og kan klare alt. Når han senere i dag står på dén scene i Vollsmose han er blevet forsøgt truet væk fra, så håber jeg at vi alle sammen forstår at han også lige slår et slag for ytringsfriheden for os andre

Jeg er klart mest imponeret af nummer 2. Og jeg tror at holdninger og ord er vejen frem. Jeg tror også at det er vores opgave at give vores unger så meget med, at dem, der prøver at argumentere sig til en anden verdensorden ikke bliver forhindret af dem, der prøver at sparke sig til en anden model. Så i dag, når Yahya lader sig interviewe af Politikens debatredaktør Tarek Omar, håber jeg at det er de kloge drenge der står forrest, dem der kan finde ud af at diskutere.

 

13 Comments
Previous Post
Next Post