En Arbejdsdag i Efteråret 2014

 

IMG_5357

IMG_5363

Jeg har i dag været i gang med efteråret 2014. I modebranchen er man nemlig en del måneder foran for at nå både salg, produktion og markedsføring, så det er om at holde tungen lige i munden og vide hvor man er.

I dag har jeg været på skydning med brandet Noisy May. Det er et lækkert ungt brand, som kan noget med jeans, statement tees og leoprint. Shootet foregik på et fotostudie i Aarhus (Danish for progess), og på denne kolde regnfulde dag skulle der skydes rigtigt mange billeder. Min rolle var sammen med designeren og marketing teamet at finde frem til de styles, der skal være særligt fokus på i de kommende måneder, samt  at samle materiale ind til at kunne skrive de nødvendige pressekit etc, der skal til.

Arbejdstempoet er altid højt og intenst på disse dage, og meget skal nås indenfor den tid modellen er booket i. Mellem de enkelte billeder og tøjskift er der touch ups i makeuppen og dygtige folk går billederne igennem løbende.

Jeg er virkelig glad for at være med på de dage; det er sjovt, og altid dejligt at gense folk. Så selvom resten af familien hænger ud til julefrokost, er det her faktisk en af de rigtigt gode dage fyldt med mode-nørderi og gode mennesker.

IMG_3549

IMG_5354

IMG_5356

Arbejdstøjet til sådanne dage er altid lidt svært. Fotostudierne er skiftevist iskolde og hedebølgeagtige og der er spejle overalt, så jeg kan hurtigt blive lidt rigeligt selvbevidst. Derfor er det noget simpelt med mange lag, som man også kan arbejde i der virker for mig. Mit tøj i dag er en blazer fra Y.A.S, jeans fra Selected og en fantastisk tee fra Custommade købt hos Madam My. Overskuddet fra den går til Red Barnet.

 

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *