Gyldne Dråber & Tid Til Dem

Jeg har kontorvagten mens mine kollegaer holder fri, så min ferie er ikke en lang perle af fridage. Alligevel er der tid og luft og rum til at være lidt længere om alting. Til hverdag når jeg ikke altid de store rutiner på badeværelset, men i de sidste dage har jeg virkeligt nydt lange bade og lidt selvpleje ud over det sædvanlige.  Og nu, hvor det er vinter har jeg er taget fat i olierne igen. Jeg ved nemlig de virker.

Jeg bruger olie i ansigtet og på kroppen når det føles som om jeg er ved at tørre ud; inde fra og ud. Her kommer 3 af mine favoritter; og ja, som du kan se, er der taget rigeligt af flaskerne.

IMG_5400

Davines Absolute Beautifying Oil Potion er en hårolie til spidserne. Du kan bruge den inden du reder ungernes hår ud, og den får ikke håret til at klaske og fedte. Et rigtigt vinterprodukt for mig.

Weledas Granatæblekerneolie hjælper med det samme på tør hud på kroppen. Du kan bruge den som et boost eller en art kur indtil flasken er tom, og så vende tilbage til den lotion eller olie, du ellers bruger. Virkningen er tydelig.

Essies neglebåndsolie skal man egentligt gnide ind i neglebåndene, men den er så effektiv at jeg bare pensler den på om aftenen, og så lader den trænge ind, uden at massere. Den hjælper mod vinterhænder- og negle.

Og så er der den uundværlige: Fiskeolien. Den hjælper indefra og ud, både på hud og hår, og jeg kan mærke når jeg glemmer at tage den. Jeg tager mellem tre og seks kapsler om dagen.

IMG_5394

Der er noget særligt over at give sig tid til sig selv. Fem minutter gør en forskel synes jeg. Jeg håber også at du mærker roen her i mellemdagene.

9 Comments
Previous Post
Next Post