Hjemme igen

Så er vi hjemme. Efter en uge i lejet hus med dejlige venner og deres to børn på Mallorca. Vi har intet lavet. Vekslet mellem strand, pool og bare hænge ud på den smukkeste terrasse højt hævet over Middelhavet med udsigt og Palmer. Ingen udflugter, ingenting. Det var vidunderligt. Elias, Sofus, Johan og jeg var helt væk i hvor skønt og roligt det var, og jeg føler mig så klar til at gå på arbejde i morgen. Her nogle glimt, men jeg er slet ikke færdig med at vise billeder, så flere er på vej…

foto-359

Sofus og jeg i flyet klokken 610 sidste lørdag. Vi væltede ungerne ud af sengen klokken 0330. Elias havde kun sover et par timer – han var helt oppe at køre af glæde over at skulle afsted.

foto-360

Vores udsigt. En hel uge!

foto-361

Og mere af den…

foto-362

Fem minutter efter vi var ankommet, smed Sofus tøjet, og tog det faktisk ikke på resten af ugen.

foto-363

En af de smukke, smukke solnedgange…

foto-364

Og i går, i flyet på vej hjem. Begge unger var tusind gange lettere end sidste års flyvetur, hvor jeg havde det sådan at det ville jeg fandme aldrig nogensinde igen. Nu tør jeg godt.

foto-365

4 kommentarer

  1. Velkommen tilbage. Kæft (undskyld) det ser dejligt ud. Havde meget let ved at copy-paste egen familie ind i de rammer og forestille mig den nydelse det må ha været. Har du lyst til at dele hemmeligheden om hvor/hvordan stedet kan lejes?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.