Sommerforventninger #5: Dans mere

I denne uge har jeg listet nogle af mine forventninger til sommeren. Nogle af dem har jeg faktisk indfriet. Den her er en af dem. Jeg vil danse mere. Ryste røv. Egentligt havde jeg forventet at jeg skulle ud i sommernatten i høje hæle med min mand, med nej, det er det ikke blevet til – tilgengæld har vi danset med ungerne, nærmest hver dag. Sofus kan den der med at svinge numsen fra side til side helt nede ved gulvet, så bleen fejer hen over brædderne, mens Elias praktiserer en mere kompliceret kampdans. Vi har danset til den her.

Og så skal ingen anledning forbigåes til lige at vise dette billede. Bare så jeg VED at du har set det. Det her var topsmart engang. Just saying. Justiiiiiiin.

Britney-Spears-Justin-Timberlake-Red-Carpet

4 Comments
Previous Post
Next Post