Sommerforventninger del #4: Mere smidighed

I denne uge ligger der sommerforventninger på bloggen. Mest fordi jeg altid har store drømme om alt det jeg gerne vil om sommeren, og måske har du det på samme måde. For eksempel tror jeg hvert år, at jeg får tre uger med ekstreme sportslige udfoldelser, selvom jeg kun holder 14 dages ferie… Selvbedrag holder.

Åh jeg vil gerne være fleksibel. På alle måder. Både i tanke, handling og i min krop. Jeg savner yoga. Jeg SAVNER det. Jeg er forbandet dårlig til at finde tid til det (og ja, til virkeligt meget andet…), men nu er jeg blevet reddet på yogamåtten af denne bog:

Skærmbillede 2013-07-26 kl. 07.59.05

Man tror det er løgn, men det er faktisk muligt at dyrke yoga efter den. Det er i dén grad muligt. Det føles rigtigt, og det føles godt – og man behøver ikke sætte 90 minutter af til selve lektionen, og en time i transport. Jeg er VILD med det!

Klik her og læs meget mere.

3 Comments
Previous Post
Next Post