(Den Grufulde) Sandhed Om Mig I En Bikini

(Pssst… Undskyld dårlige billeder i dette indlæg. Smadret iphone…)

Ok.

Det der med beachwear synes jeg ikke er nemt. Graviditeter, vægt op og vægt ned, amninger, manglende motion, manglende nattesøvn etc, har sat sine spor. For to år siden var jeg gravid med Sofus om sommeren, og nyopereret hvorfor ingen forventer at man hopper frisk i bølgen blå og da slet ikke én selv, og årene inde var der også masser af undskyldninger for ikke at tage tøjet af. Men det er faktisk slet ikke dårlig kropstillid, det her indlæg handler om, nej, det handler om indpakning, for når det en sjælden gang var badevejr, havde jeg denne løsning:

foto-356

En overdel købt da jeg var gravid med Elias (for…. Seks år siden) til 2 penge på Asos. Underdelen er på en eller anden måde havnet hos mig og tilhører min veninde Anja, og hun købte den under sin første graviditet for… otte år siden. Det har været mit badetøj lige siden (!).

Da vi skulle til Mallorca var det på tide at mane gamle spøgelser og bikinier ned under havoverfladen. Så jeg købte denne sag. Jeg havde både Elias og Sofus med i prøverummet, og det tog mig 11 sekunder at prøve fire muligheder, yderligere 18 minutter at rydde op efter ungerne, betale og kommer ud så hurtigt jeg kunne. Men den er pæn, og jeg er så glad for den. Og hey: Ny æra, ikke?

foto-357

Og der ER guldstriber i den (Glimmer…) – se selv:

foto-358

UPDATE: TAK for mails og kommentarer – Har googlet lidt og fundet en link til bikinien. Klik her.

14 Comments
Previous Post
Next Post