Ingredien: Vinderne Er… Og De Røde Sko

Først og fremmest og uden sammenhæng i øvrigt. Vi er så mange, der har så meget at være taknemmelige for og ydmyge over. Se her.

foto-382

Her er Sofus. Iført hyggetøj og Røde Sko. (Høde Sku). De Høde Sku er Sofus højest elskede ejendel. Han MÅTTE gave Høde Sku da Elias ny sko havde den farve, og disse var de mindste vi kunne finde. Han går supergodt i dem. Og sover også (knapt så godt) i dem. Han har dem på indendørs, udendørs, og de skal vaskes når vi kommer hen i vuggestuen, så han kan have dem på indendørs. Kommer der et fnug på dem, børster han dem rene. Han aer dem. Elias havde en lang periode, hvor fodtøj kun kunne være lilla (se her og her  og her for bare at nævne et par eksempler ). Det var også i den periode Elias  splittede en skotøjsforretning i 2100 ad fordi han ikke kunne få lov til at få et par pink glimmer-dansesko med tylssløjfer. Så vi er vant til sko-fetisher herhjemme.

Jeg aner ikke hvor de har det fra.

Ingen idé.

No Clue.

howsty

(Disse er fra Howsty og fås eksempelvis her.) Bemærk at hælen er low. Jeg tør slet ikke tænke på hvor høje, de høje er. Men man går fantastisk i dem.

Og with no further ado: Vinderne er:

Karina som bor her.

Og Maria C

TILLYKKE til jer begge – send mig jeres postadresse, så sørger jeg for at de lækre sager finder jer. (julia@lahme.dk)

NB – vinderne er denne gang fundet ved at Elias har scrollet ned ad kommentarfeltet og er stopper to gange.

5 Comments
Previous Post
Next Post