Gaveregn: Ingredien til dine lokker

ingridien

pompom

Ingredien er hårpleje- og stylingprodukter, som er produceret ud fra disse principper:

 • Produkterne skal præstere (dvs. de skal kunne det, de lover og virke efter hensigten!).
 • Produkterne skal kunne svanemærkes.
 • Tænk/indarbejd bæredygtighed på emballageområdet og på selve produktet i forhold til miljøet.
 • Produkterne skal indeholde så mange certificerede økologiske råvarer som overhovedet muligt, uden at gå på kompromis med effekten af produkterne.

Jeg har før skrevet om dem, og jeg er totalt skudt i dem. De virker, og virkningen holder (hvilket er vigtigt for os langhårede, der ikke vasker hår hver dag), og produkterne er lette at arbejde med. Nu lancerer Ingredien en ny serie, som gør håret blødt, lækkert og “bouncy”. Den kan to læsere her fra bloggen få lov til at prøve, da jeg er så heldig at få lov til at dele dem ud i en gaveregn. Du kan altså vinde hele serien, hvis blot du smider en kommentar her inden lørdag aften.

Pssst.: Det skal lige siges, at vi er så heldige at få lov til at arbejde med Ingredien hver dag.

214 kommentarer

 1. Ville elske at prøve denne serie, kunne måske hjælpe mig til IKKE at vaske hår hver dag!

 2. Nej, hvor det lyder lækkert!
  Leder stadig efter det perfekte produkt til min tjavset lokker 😉
  God dag til dig……….

 3. Kunne virkelig være lækkert med lidt forkælelse imellem amningerne af vores 14 dage gamle baby 🙂

 4. Som nyligt langhåret efter en del år som korthåret, vil det være dejligt med nogle gode produkter til det laaange hår, jeg ikke aner hvad jeg skal stille op med. Og om ikke andet er rådet noteret 🙂

 5. Hej Julia

  Dem vil jeg rigtigt gerne vinde – min frisør anvender dem og de er gode.

  Bh Trine

 6. Produkterne ville i den grad være en gave for mit hår i en tid, hvor jeg har ammet i seks måneder.

 7. Årh – det gad jeg godt vinde. Jeg havde faktisk en shampoo og balsam derfra, men efter tredie hårvask glemte jeg dem i badet i Fitness Dk 🙁

 8. Hej Julia
  Er ny på din blog, som jeg har fået anbefalet, og jeg glæder mig til at blive inspireret (primært af dine ord og tanker – men et lækkert hårprodukt vil da heller ikke blive afvist ;-)).
  Ha’ en pragtfuld dag!

 9. Ihh – sikke en fed giveaway – I wish!!
  og superfed blog – elsker at læse den! Keep up the good work.

 10. Det vil jeg gerne prøve – mit hår trænger vist til et stilskifte inden for pleje (for eksempel gående fra ingen pleje til… bare lidt pleje)!

 11. Det vil jeg gerne! Trænger til ordentlige, lækre produkter, deler i øjeblikket med manden, og det er altså ikke så fedt…

 12. Mig, mig, mig! De produkter kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve til mit lange hår (som kun bliver vasket 1 gang om ugen!). Håber jeg er heldig 🙂

 13. Altså! Hvis det virkelig virker, MÅ OG SKAL jeg vinde, for mit hår er blevet så kedeligt og fladmast at se på, efter jeg har udviklet parfume allergi og har måtte droppe alle de fede hårprodukter, som virkede, men altså gav mig sår i hovedbunden 🙁 Krydser fingre og tæer indtil lørdag 🙂

 14. Hårpleje, hva’ er det? Når man har haft et cancerramt barn i over fire år, så må høstakken klare sig selv. Desværre skal jeg en del i medierne de næste par uger, så det ville godt nok være fremragende at kunne peppe lokkerne lidt op …

 15. Jeg kan ikke huske hvornår jeg havde bouncy hår sidst. Men lad mig se, den ældste er 15, så det klappede nok sammen en gang i 1998. Determinturnu!

 16. Åh det lyder rart med nogle produkter, der holder, hvad de lover, og tænk hvis man bare kunne komme i nærheden af at få et hår så lækkert som dit Julia 🙂

 17. Dejligt, det mærker elsker jeg også er lige netop ved at løbe tør for shampoo så det ville være perfekt at vinde….

 18. Det kunne mit hår virkelig godt bruge! Det er kedeligt, fladt og bliver helt forfærdeligt hvis jeg springer en hårvask over, hvilket jeg jo ellers rigtig gerne vil.

 19. Dem har jeg hørt meget godt om. Så jeg vil da gerne prøve dem for at se om der er noget i snakken. Dejlig præmie at vinde

 20. Mums det vil jeg gerne prøve. Synes det er svært at finde ordentlige svanemærkede hårprodukter.

 21. Langt hår der ikke bliver vasket hver dag? Det er mig – det ville være fedt at blive luge så begejstret som dig

 22. Har aldrig hørt om det, men når en producent gør noget godt for mijøet så går det lige i mors hjerte.

 23. Ja tak, det ville være guld værd for mine kedelige graviditets-lokker, hvis de er så gode, som de lyder og ser ud:-)

 24. Det lyder som nogle skønne produkter:-)
  Jeg har langt hår og vasker det hver dag. Ville super gerne finde et produkt, som gør det muligt ikke at vaske hår hver eneste dag, så jeg krydser fingre!
  Kh L

 25. Da mit hår begyndte at fælde voldsomt er jeg nu blevet klippet korthåret for første gang i mit liv, og ser ærlig talt lidt vindblæst og sølle ud med en høstak uden glans, og mine ellers så smukke naturkrøller er pist væk. Mangler et godt produkt til at rede og genoplive mit skadet hår..

 26. Lige noget for mig og mit stakkels forsømte hår. Denne gaveregn vil jeg gerne vinde

 27. Graviditet/amme/baby-på-arm -hår kunne godt bruge nogle friske produkter. At de så ovenikøbet er svanemærket mm er jo top lækkert. Krydser fingre!

 28. Har lige købt mig fattig i en produktserie som er helt uden ALT, parfume, parabener og uden dårlig samvittighed! Men den gør simpelthen intet godt får mit hår, som nu er så flat, fedtet og kruset at jeg hver morgen overvejer at lave en Britney! Så kunne virkelig godt bruge et alternativ som er godt!

 29. Jeg ville blive mega glad, hvis jeg var den, der var så heldig at vinde så fine hår-sager;-)

  Krydser lokker og totter herfra!

 30. Ååååh hvor fantastisk! Det vil jeg gerne vinde! Bruger i forvejen helst ingredient når jeg har råd, og nu hvor jeg er gravid, er det endnu vigtigere. Både mht ikke at påvirke fosteret negativt med udefrakommende stoffer, men også for at se nogen lunde pæn ud, selvom jeg fx ikke bruger male up når jeg er gravid. Så jeg krydser fingre 🙂

 31. Er der noget bedre end at prøve nye lækre produkter? Det skulle da lige være hvis man vandt dem 😉

 32. Tænk, hvis det var lige nøjagtig dét, der skulle til, for at jeg ikke vasker hår hver dag. Jeg ved jo godt, at det slet ikke er sundt, men jeg gør det alligevel, for ikke at rende rundt og ligne en høstak 😉

 33. Både virkningsgaranti, økologi og bæredygtighed- lyder godt nok godt.
  Det vil jeg da gerne prøve:)

 34. Uh, jeg er sikker på, at de vil gøre godt for mit noget slidte og “trætte” efterårshår! Finger’s crossed 🙂

 35. Jeg mangler i den grad noget til at tæmme og pleje mine krølle(bølle)lokker, nu hvor vi går ind i frostmånederne. Jeg krydser her.

 36. Det kunne mine kedelige krøller godt trænge til. Krydser fingre, måske de så bliver lige så fine som dine:) fedte, fedte, fedte.

 37. Melder også gerne mine efterårstriste lokker ind i kampen om de skønne produkter 🙂

 38. Hvis denne serie fåes uden parfume, som de andre serier de har, så vil jeg gerne være med 🙂

 39. Åhr, det lyder lige præcis som noget mit hår ville elske, så krydser fingre!! 🙂

 40. Det lyder som nogle gode produkter, som jeg gerne vil prøve – jeg har også langt hår, som jeg ikke har tid til at vaske hver morgen med to små børn, der også skal ud ad døren:-)

 41. Jeg ønsker mig virkelig noget bounce til mit hår! De gange det er lykkedes mig at finde en shampo som giver et sundt udseende hår med masser af swung og bounce, så tænker jeg, at det var sådan mit hår er skabt til at se ud – også 6 md. efter en (god) klipning!
  Kh Karen

 42. Lækkert at kunne få lov til at prøve noget til mit eller livlige og fyldige krøllede hår. Ville ikke tage skade af noget lækkert pleje, og i sær nu da vinteren begynder.
  Hvis det kunne snakke ville det sige “ja tak”!! hahaha.
  God weekend far Agnethe <3

 43. Skøn give-away!!!
  Her i den kolde tid, går jeg rundt og ligner en der har fået stød… mit hår er vild elektrisk og helt umuligt at styre… så kunne jeg få lidt hjælp, ville det være skønt.
  X’er fingre for, JEG vinder ;-D

 44. Vil jeg virkelig gerne prøve til mine stride krøller, de kunne godt bruge noget bounce 🙂

 45. Ja ja ja! Dem vil jeg gerne vinde.
  købte en shampoo til sart hovedbund/skæl (+nogle produkter) efter din sidste omtale og den er super. Men mere bounce skal der til – og veksle ml flere shampoo’s 🙂
  Men kan du ikke lige sige til dem at jeg ikke er så tjekket til det der styling og jeg havde svært ved at danne mig et overblik og vælge. skulle jeg fx både købe det produkt du anbefaldede OG en heatprotection? bruger man så begge dele?
  og hvad er forskellen på den hårspray du omtalte og deres hårspray/lak?

  så fik jeg afsløret hvor lidt jeg ved om styling 🙂

 46. Lyder lækkert. Og efter hvad jeg kan læse af de andre kommentarer er jeg ikke alene om at kunne bruge en redning til de tjavsede lokker.

 47. Ja – tak – hjemme hos os har vi alle ‘langt’ hår og masser af krøller 🙂

  Mia

 48. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve. Der er meget (som i: jeg har ikke fundet nogen) gode hårprodukter herovre, som også er bæredygtige.

 49. Jeg vil meget gerne prøve disse produkter. Jeg må indrømme at jeg aldrig har hørt om dem, men i takt med at det bliver koldere og mit lange hår mere og mere tørt, så vil jeg da gerne prøve produkter, som kan give fylde, men også plejet mit hår

 50. Har termin i morgen, og mine hormonramte lokker skriger efter lidt luksus. Let it rain! 😉

 51. Det lyder lovende. Og jeg tror, at mit hår vil elske mig for lidt ekstra pleje. Hvis det ikke er muligt, vil jeg måske elske det lidt mere end nu

 52. Ville være lækkert at prøve nogle nye produkter. Har meget langt hår, og er i øjeblikket lidt træt af det. Jeg jagter derfor et nyt lækkert produkt, som kan give mig mit lækre hår tilbage.

 53. Uhhhh….kan jeg nå det kl. er knapt 16? Det lyder som noget mig og mit hår gerne vil prøve.
  I øvrigt har jeg lige læst om shoppingshame på din blog, tænk det havde jeg slet ikke fattet. Og jeg har ellers totalt meget trøsteshoppet på det sidste, fordi jeg er så ked af mit job – og jeg gemmer altså ikke poserne i økoindkøbsnet! Vil heller ikke begynde nu, jeg er glad for at kunne trøsteshoppe, så længe det holder!

 54. Vups – jeg kan da vist liiige nå at være med her 😉
  Ville da bare SÅ gerne have noget så lækkert til mine naturlige krøller, der tit lever deres eget liv.
  “Bouncy” – det må da være dét, der skal til!!!

 55. Det ville være verdensklasse at prøve dem. Det er sjovt i grunden, for jeg så dem for nylig hos salon Jargon og tænkte, at det var forfriskende, at der tilsyneladende var spekuleret mindre i fancy indpakning og mere i virkningsfulde produkter.

 56. Jeg krydser fingre for at jeg er den heldige vinder – tak for en inspirerende blog 🙂

 57. Ville være så skønt at vinde og få lov at afprøve.
  Går normalt efter svanemærkningen, har bare haft svært ved at finde noget der fungere for mit hår (som er til at betale).

 58. Åh mit meget triste hår kunne virkelig godt bruge sådan en saltvandsindsprøjtning, det er blevet så tyndt og glansløst efter graviditeter, amninger og nu livet som småbørnsmor :/

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *