Arbejdsglæde, Gå-Hjem-Møde, Kage & Mød Mine Kollegaer!

IMG_4044

I går eftermiddags holdt vi et gå hjem møde på Skt Petri i København. Om kommunikation, PR og blogging. Det var virkeligt dejligt at se så mange, og jeg kan klart anbefale dén location, hvis du skal holde noget lignende. Og der var kager! Vi tog læssevis af billeder, og du får lige lidt her. Men vigtigst af alt: Så dejligt med så mange gæster.

Jeg var også så heldig at have de fleste af mine dejlige kollegaer med, så dem møder du også lige her. Jeg ved, jeg er ualmindeligt privilegeret over at have en hverdag med mennesker jeg ser op til, som kan mere end de behøver, som bruger det hele og som så samtidig er så dejlige hver for sig. Jeg ved det godt. Og netop derfor er jeg nødt til at invitere jer med på den store billedfremvisning.

Her går det op for mig hvor stort rummet er, og hvor mange vi har inviteret…

IMG_4029

IMG_4046

Ovenfor er vores nyeste kollega Julie (yep – der er navneforvirring)

IMG_4114

Vores projektleder, Anne-Sophie.

IMG_4115

Konceptudvikler,  tekstforfatter og min mand, Johan.

IMG_4039

Den fantastiske citronmåne-kage (hedder det det?), som vi ikke kunne stå for. Og her skønne kollega, Fie, der er faktisk blev rigtigt glad for den.

IMG_4040

Her står jeg lige og samler mig lidt sammen, inden alle er på plads og vi skal i gang.

IMG_4051

IMG_4116

Og vi er i gang.

IMG_4083

IMG_4089

(Vi gør det igen; snart.)

 

14 Comments
Previous Post
Next Post