Arbejdsglæde, Gå-Hjem-Møde, Kage & Mød Mine Kollegaer!

IMG_4044

I går eftermiddags holdt vi et gå hjem møde på Skt Petri i København. Om kommunikation, PR og blogging. Det var virkeligt dejligt at se så mange, og jeg kan klart anbefale dén location, hvis du skal holde noget lignende. Og der var kager! Vi tog læssevis af billeder, og du får lige lidt her. Men vigtigst af alt: Så dejligt med så mange gæster.

Jeg var også så heldig at have de fleste af mine dejlige kollegaer med, så dem møder du også lige her. Jeg ved, jeg er ualmindeligt privilegeret over at have en hverdag med mennesker jeg ser op til, som kan mere end de behøver, som bruger det hele og som så samtidig er så dejlige hver for sig. Jeg ved det godt. Og netop derfor er jeg nødt til at invitere jer med på den store billedfremvisning.

Her går det op for mig hvor stort rummet er, og hvor mange vi har inviteret…

IMG_4029

IMG_4046

Ovenfor er vores nyeste kollega Julie (yep – der er navneforvirring)

IMG_4114

Vores projektleder, Anne-Sophie.

IMG_4115

Konceptudvikler,  tekstforfatter og min mand, Johan.

IMG_4039

Den fantastiske citronmåne-kage (hedder det det?), som vi ikke kunne stå for. Og her skønne kollega, Fie, der er faktisk blev rigtigt glad for den.

IMG_4040

Her står jeg lige og samler mig lidt sammen, inden alle er på plads og vi skal i gang.

IMG_4051

IMG_4116

Og vi er i gang.

IMG_4083

IMG_4089

(Vi gør det igen; snart.)

 

14 kommentarer

 1. Det ser ud som om det var et dejligt arrangement. Og tak for tippet med Skt. Petri. Jeg arbejder med kurser og kompetenceudvikling og i den forbindelse er det altid godt at få tips om nye steder.
  Jeg vil da meget gerne have et tip om jeres næste arrangement. Det lyder super spændende og som noget jeg både kan bruge privat og professionelt.

 2. Lige i det dér tilfælde Julia, så ville jeg ønske to ting.
  1: Gid jeg boede i kbh.
  2: Gid jeg havde et arbejde hvor der var kultur for sådan noget.
  Men det gør jeg jo ikke, og det har jeg ikke – så jeg barsler den hér i stedet, og sender dig en tanke og et anerkendende kram. For pokker Julia – hvor er jeg glad for at have én som dig der holder den slags fyraftenmøder, i min omgangskreds. Du er så inspirerende.

  KH Maria.

 3. Virkelig fedt initiativ – gid jeg boede tættere på..:) Lyder lige som noget, jeg kunne bruge.
  Og hvor er det altså en lækker kjole, du har på;)

 4. Hvor er I bare mega seje og hvor ser det bare godt og stort ud!
  Tillykke med jeres succes 😉

  KH.
  Louisa

  Ps. Hvor har du købt din super fede kjole?!?

 5. @ Signe – du kan tilmelde dig vores MiniMagasin – linket er her: http://lahme.dk/ bare klip på MiniMagasin – det er her vi fortæller om arrangementer som det.

  @Marian – ja, altså vi er jo nogle der savner dig meget, så bare kom!!!

  @Maria – hvor er du sød; TAK!

  @Anne – TAK!

  @Birgitte B – ja, Fie er VIDunderlig.

  @Louisa – tilmeld dig vores MiniMagasin og kom næste gang, vil så gerne møde dig i virkeligheden. Kjolen er fra Inwear – jeg kunne ikke lige finde den på webben, men den fås stadig i butikkerne.

 6. Kære Julia
  Dejligt at se dig igen! Stor respekt for dig og den virksomhed du har skabt. Tak for ugens gode input – og altid spændende at høre om Jeres side af blogger-bordet. Jeg nåede desværre at spise alt for lidt kage!
  Sweets/ Laura

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *