Eftermiddag

Sko-indkøbet viste sig at være en større udfordring. Elias har simpelthen for fede fødder. Det er rigtigt! Hans forfod er ret tyk. Jeg kunne godt se det, efter en emsig ung ekspedient havde påpeget det TO gange. Helt blind er jeg alligevel ikke. Men jeg synes de fødder er fede på en virkeligt indtagende måde. Med til shoppingoplevelsen hørte, at Elias gik i skrigepanik hver gang vi hev de lilla yndlingssko af. Jeg som troede at hans kærlighed galdt alle sko. Næ nej – KUN de lilla. Så med dem på, gik vi på legepladsen.

9 kommentarer

 1. Mon ikke man står ret godt fast med fede fødder? Og det er ikke det værste sted at være lidt polstret synes jeg.

  Forresten tror jeg, at jeg så dig på Baresso i formiddag. Var lige ved at sige “Hej – tak for de kloge ord. Bla-bla-bla” men jeg er et klods til den slags – og rødmer let og så’n. Så jeg skriver det lige her i stedet. Tak for de kloge ord. Og så kunne du også have din kaffe i fred. Det holder jeg selv mest af. Fred. Og kaffe.
  – og så vil jeg lige anbefale dig loppemarkedet på Remisen, skulle du (og I andre) ikke have noget at lave på en søndag. Der er mange, meget billige ting – ikke mindst på min og min tøj-rige venindes stand.
  Nuvel – aftenhilsen til dig og ham med de solide fusser

 2. Hej Kristine! Tak for fantastisk tip!
  Hej Kathrine – øv, dig ville jeg SÅ gerne have hilst på!!!
  Hej Anette – ja, de er fine, ikke?
  Valdemarsro – men er det ikke snart ved at være der?
  KH
  J

 3. Smaa fede foedder er uimodstaaelige, og de lila sko ogsaa 🙂
  Har lige laest indlaegget om de gode intentioner fra foer-vi-fik boern. Det rammer plet. Jeg havde svoret at mit barn aldrig nogensinde skulle faa lov til at indtage dobbeltsengen. Det holdt selvfoelgelig ikke, og vi blev godt og grundigt drillet af familie og venner. Paa et tidspunkt foraerede min mand sengen til guldklumpen, saa han ikke skulle lyve naar bedsteforaeldrene spurgte om han endelig var begyndt at sove i sin egen seng 😉

 4. Hey, tusind tak for cool blog, som jeg gladeligt følger med i.

  Jeg bliver nød til at spørge, hvor man kan købe så sprøde Italian style Clarks sko til børn?

  Bassen hjemme hos mig har også de dejligste fede fødder. Endte med Angulus sandaler med velcro, desværre ikke den model moderen var forelsket i. Et tip – efter jeg selv har spenderet 650 skidubobs, har jeg hørt, at et mærke, som hedder Rap laver cool sandaler til fede højvristede børnefødder.

  Pernille

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *