Formiddag

Det er lørdag formiddag og rapperen er endelig kommet hjem fra Juhu-land. Det havde været en rigtig god tur, og Elias løb rundt om sig selv da Johan trådte ind af døren. Elias fik sagt Heeiiiii Faa-aar flere gange og ikke et øje var tørt. Da Elias aede Johan og prøvede at kravle rundt på ham, stod det klart for mig, at selvom man ikke kan tale, kan man sagtens fortælle nogen at man elsker dem.

Projektet i dag handler om at købe sandaler til Elias, og med den sko-kærlighed det lille menneske lægger for dagen, er det eneste jeg er nervøs for, hvordan butikken ser ud når vi går der fra.

2 kommentarer

  1. Det er så sødt sådan en lille mand der viser kærlighed, sidder helt og snøfter – men er også totalt hormonramt, så er nem hvad det angår lige nu… ;o)

  2. Årh, nårh! Hvor er det kært og skønt! Så bliver sådan en farmand også helt blød om hjertet, ikke? Altså, mere end de er i forvejen 😉 Kan her tydeligt se genkendelsens glæde i vores søns ansigt, når far kommer hjem efter en døgnvagt 🙂 Totalt skønt, og en uge er bare RIGTIG lang tid! KH

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *