Lilla støvler

Elias er kun 14 måneder, men han har allerede lært noget meget vigtigt: Med de rigtige sko, kan man løbe et marathon. Elias har nemlig opdaget sine lilla støvler. Han aer dem. Han klapper dem. Han vinker til dem. Han taler med dem, og fremfor alt: Han kan løbe i dem! Derfor er han heller ikke tilbøjelig til at lade sig spænde fast i klapvognen når vi skal hjem fra vuggestuen. Han vil selv gå. Eller løbe, rettere sagt. Jeg havde forberedt mig, og ville tage billeder af ham i dag. Men kombination af klapvogn, kantsten og knægtens fart, gjorde at vedhængte billeder blev dagens fotoreportage. Men det var (fandme) sjovt.

6 kommentarer

  1. De er da bare for fede de støvler/sko. Elsker dem !

    Jeg fik aldrig kommenteret på finangrisens indtog ved dig Julia… Vil bare sende dig et kram, og sige du er sej.

    Kh Maria.

  2. Dejlige små lila støvler, min ældste datter var også altid så glad for sit fodtøj,at hun nogen gange havde det med i seng…Nu er hun 25 og elsker stadig sko og støvler!!!

  3. Ih, du får mig til at mindes min yngste, da han fik sine første rigtige støvler. Han fik dem på i butikken og sad stolt og kiggede på dem ned gennem gågaden, hvor vi mødte hans far, som fik en masse uforståeligt at vide, imens de små fingre pegede og pegede på de nye støvler.

    Hvor er børn umiddelbare. Der skal så lidt til og vi voksne glemmer desværre hurtigt den side af livet. 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *