Kom så hjem

Nu har Elias været hos sin farmor side i går formiddags. Og jeg savner ham. Helt vildt meget. Jeg er totalt klar til at han kommer hjem og får et kram. Og er det ikke mærkeligt: Man kan sidde og hungre efter fem minutter for sig selv, og når man så får de fem minutter, så går der altså ikke længe før savnet melder sig. I hvert fald hos mig. Så når pakken med de bløde kinder og langt hår i nakken bliver leveret her i eftermiddag, så har jeg nået alting, inklusive den obligatoriske runde tømmermænd efter kun 2 (TO) øl og et shot, og er rimelig klar på at sidde på gulvet og sige som en Teletubbie.

11 kommentarer

 1. jep, det er tosset.
  Endelig har jeg fået to timer alene hjemme med kaffe og aviser …og jeg nyder det!
  Alligevel tænker jeg, om jeg mon skulle gå dem i møde på deres vej tilbage fra legepladsen…

 2. Heh – se DET kender jeg godt…
  Både tømmermænd efter 2½ øl (hvad skete der lige med det, Moder Natur – helt ærligt??) og det med at savne de unger man selv har bedt om fri fra.
  Håber ellers koncerten var god, og du følte dig glad og smuk og orange!
  Knus Trine

 3. Ja, altså, jeg fik tømmermænd efter Exit-festen uden overhovedet at have drukket en dråbe. Jeg var så ædru, at jeg kørte hjem – og alligevel … det går helt i skuddermudder, hvis jeg kommer i seng senere end 21.30.

  Og det med at savne – ja, man kan jo savne dem, to minutter efter at de er kommet i seng, selv om det er det, man har gået og sukket efter hele dagen. Tror bare, man bliver sær, når man bliver mor…

 4. Jeg er så meget med dig på den her. Havde i går en “fri”dag, hvor jeg kom til frisøren og ud og shoppe lidt. en dag jeg havde hungret efter i uger, og hvad endte jeg med at gøre? At ringe hjem fire gange for at høre, om de hyggede sig, om han havde spist sin frokost osv. Jeg SAVNEDE ham helt vildt. Men nød jo også min tid alene, og hvor var det en dejlig knuser jeg fik, da jeg kom hjem….AAaaaahhh, den er hele turn værd.

  Hvor er Elias lækker forresten 🙂 (også her har vi gammelmandsfrisure med langt hår i nakken og halvskaldet isse)

 5. Åh jo! De første mange gange min ældste sov hos bedsterne, NØD jeg bare, at jeg kunne sove ti timer i rap, hvis jeg ville! Jeg elskede det. Men man KAN ikke sove meget mere end ellers, og det gjorde fysisk ondt i hjertet, at hun ikke lå i sin seng. Det er en mærkelig, vidunderlig og til tider meget, meget hård opgave at være forælder. KH

 6. Jeg har det fuldstændig på samme måde og der har været gange, hvor jeg har haft rigtig svært ved at slappe af og nyde det. heldigvis sjældent for der er nu noget særligt ved at være alene g tanke op 🙂

 7. Hvor er han dog en dejlig unge….Kender godt det der med at savne dem…det holder heldigvis aldrig op….Hurra for motherhood !!!!

 8. Åh, jo – den følelse kan der også nikkes genkendende til her. Jeg har netop afleveret ungerne og glæder mig sådan til at se dem igen, men når de så indfinder sig på matriklen igen, går der nok ikke lang tid, inden jeg kikker på uret og tænker: Skal de ikke snart i seng? 🙂

 9. Hihi – ja vi ved slet ikke, hvad vi ønsker os!
  Og Louise – den EXITfest var jeg dage om at komme mig over. Uden overdrivelse… KH

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *