Style statement fra en snart 2-årig

Elias har altid været meget, meget tro overfor lilla sko og støvler. Hvis han er med ude at købe (og det er de jo som regel, for skoene skal jo prøves på), så bliver det til noget med et par lilla. Jeg har ingen idé om hvorfor. Men han er loyal, den lille store, og helt, helt klar på, hvad der skal til for at grounde ham. Så sådan en almindelig morgen har man det alligevel allerbedst i lilla gummistøvler.

11 kommentarer

  1. selv om man er 2 år kan man jo godt have sin helt egen mening om hvad der er smart….jeg synes han i den grad er fin i lilla støvler og undertøj 😉

  2. Da jeg arbejde i en børnehave, var der en skøn lille dreng, som kun ville have røde sko og sandaler. Jeg var ret “vild” med ham, mest fordi at han trods drillerier fra de andre, holdt fast i sine fine røde sandaler og sko.

  3. Det er sejt at vide hvad man vil og hvad der gør det for én! Og lækre skinker, der stikker op af de gummistøvler 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *