Det har ligget lidt stille

Da jeg begyndte at sende nyhedsbreve ud her fra troede jeg at det var noget jeg ville gøre hver anden uge. Det blev det så ikke til. Desværre. Indholdet er mest noget nørderi indenfor branding og synlighed og de gratis e-bøger, jeg skriver om emnet. Så indeholder nyhedsbrevene også informationer om kurser, workshops og foredrag jeg selv eller andre er involverede i, og er altid krydret med et interview med et interessant menneske. Nu er jeg ved at samle info ind til næste nyhedsbrev, som jeg håber at kunne sende ud i løbet af ugen der kommer, og hvis du har lyst til at modtage det, kan du skrive dig op her. Og det er altså nemt at hoppe af igen, hvis du bliver frygteligt skuffet over indholdet.

2 kommentarer

  1. Kære Julie
    Det er spændende at følge med hos dig. Og jeg nyder at læse din blog med den energi og varme, du udstråler.
    Bedste hilsener
    Birgitte

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *