Hurtige Glimt fra Folkets Madhus + Samtalekøkken

Skærmbillede 2013-10-27 kl. 20.54.52

Folkets Madhus har en mission – den handler om mad. Til folket. Og i den forbindelse afholder de en masse events og kurser (dem kan du se her), et af dem er Samtalekøkkenet, en månedlig tilbagevendende begivendhed, der er så efterspurgt, at man skal være endog meget hurtigt ude for at reservere en plads. Konceptet er enkelt. En søndag i måneden (for eksempel i aften) kan du og din familie deltage i et uforpligtende arrangement, fra klokken 17-20, hvor du lægger en 100krone for at spise sammen med mennesker du kender og ikke kender. Endnu. Folkets Madhus står for serveringen, som er ukompliceret, lækker og tilgængelig mad. Vi sad ved langborde her til aften, og jeg må indrømme at der for især Sofus gik lidt overgang fra sommertid til vintertid i den og deraf følgende skrigeture, men bortset fra det, var det virkeligt hyggeligt.

Vi hepper og klapper.

Læs mere om Samtalekøkkenet her, og undskyld billedkvaliteten. (Det var i dæmpet belysning og med musik til og SÅ hyggeligt.)

Du kan klikke dig ind og læse mere om Samtalekøkkenet her.

IMG_4128

IMG_4134

IMG_4125

IMG_4131

1 kommentar

  1. Tak for en dejlig aften i går d.31/3 med pragtfuld mad i det nye samtalekøkken.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *