#Kaffe Er Min Ven & Og Litteraturens Stjerner

Glædelig fredag, derude – jeg håber din skal fyldes med fest og sjov, og lækre unger, der måske ind i mellem gør, som du synes de skal. Jeg sidder her ved mit skrivebord på kontoret, og drikker kaffe i verdens pæneste kop. Den har jeg fået af mine søde kollegaer, der kender mine laster. #kaffeerminven, står der på den – og det passer. Kaffe ER min ven, og mine kollegaer er fantastiske. Men der kommer til at ryge en hel del kaffe indenbors denne weekend, for jeg skal forberede Bogforum, som finder sted fra fredag den 6. til søndag den 8. november i Bella Center.
Jeg har fået en kæmpe lang liste af folk, jeg skal interviewe om deres værker, og jeg er helt vildt glad og stolt over æren. Men det kræver så også at man er forberedt til tænderne. Og det har jeg tænkt mig at være.

Bogforum er fantastisk – det er en slags supermarked i fantastiske ideer, hvor man som publikum ikke bare kan møde forfattere, man gerne vil se live, men også få præsenteret nye ideer, forfattere og bøger, som kan få en til at grine, græde, blive klogere, bage mere eller måske bare holde kæft i fem minutter.

Hvis du kommer på Bogforum fredag, så skal jeg interviewe:

Anne-Sofie Hammer om Villads fra Valby klokken 1140 (jeg glæder mig!)

Og

Tobias, som vi jo allerede taler om herude.Det er klokken 1710 på den scene, som hedder Trane 2.

I løbet af weekenden skal jeg tale med Caitlin Moran, med Anne Laxholm og med mange mange andre – og så skal jeg klappe af min mand og Tarek Omar om søndagen, når de skal interviewes om deres Sønner Af Mænd på Under uret Scenen.

Nå, men i hvert fald: Jeg glæder mig til det hele og jeg håber vi ses.

Bogforums program ligger lige her.

6 kommentarer

 1. Neej hvor er du heldig at få lov at tale med Caitlin Moran! Hun er så mega sej. Hvis ikke lørdagen var proppet med familiefødselsdag, så er hun grund nok alene til at tage i Bella Centeret..
  Min datter på fire år ved det ikke endnu, men hun kommer til at blive tvangsfodret med hendes bøger. På et passende tidspunkt, selvfølgelig. Kommer der nogle guldkorn derfra på bloggen?

 2. Åhhhh jeg glæder mig!!
  Bogforum er jo nærmest juleaften og jeg glæder mig til at læse, lytte, nyde, spørge og lade mig inspirere af alle de fantastiske mennesker man møder over weekenden.
  Vi ses derude Julia, til kaffe og litteraturnørderi 🙂

 3. Ih jeg ELSKER bogforum – i år bliver det desvære uden mig da, så jeg glæder mig ekstra meget til dine opdateringer.

  God fornøjelse med forberedelserne <3

 4. GID DET VAR MIG!! Rigtig god fornøjelse, Julia!!! Måske jeg skulle følge trop sådan på det rent mentale plan, og gi’ mig selv lidt ekstra tid i sofaen med en rigtig god bog. Gode bøger er nu en gang det bedste!
  Ha’ en super-god weekend med kaffe og bøger….

 5. Kære Skøre Liv – TAK!

  Kære Lene – jeg lover at gøre mig umage og få smækket en masse på bloggen her undervejs.

  Kære Kristina – det er vidunderligt! Jeg glæder mig til vi ses derude!
  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *