#Kaffe Er Min Ven & Og Litteraturens Stjerner

Glædelig fredag, derude – jeg håber din skal fyldes med fest og sjov, og lækre unger, der måske ind i mellem gør, som du synes de skal. Jeg sidder her ved mit skrivebord på kontoret, og drikker kaffe i verdens pæneste kop. Den har jeg fået af mine søde kollegaer, der kender mine laster. #kaffeerminven, står der på den – og det passer. Kaffe ER min ven, og mine kollegaer er fantastiske. Men der kommer til at ryge en hel del kaffe indenbors denne weekend, for jeg skal forberede Bogforum, som finder sted fra fredag den 6. til søndag den 8. november i Bella Center.
Jeg har fået en kæmpe lang liste af folk, jeg skal interviewe om deres værker, og jeg er helt vildt glad og stolt over æren. Men det kræver så også at man er forberedt til tænderne. Og det har jeg tænkt mig at være.

Bogforum er fantastisk – det er en slags supermarked i fantastiske ideer, hvor man som publikum ikke bare kan møde forfattere, man gerne vil se live, men også få præsenteret nye ideer, forfattere og bøger, som kan få en til at grine, græde, blive klogere, bage mere eller måske bare holde kæft i fem minutter.

Hvis du kommer på Bogforum fredag, så skal jeg interviewe:

Anne-Sofie Hammer om Villads fra Valby klokken 1140 (jeg glæder mig!)

Og

Tobias, som vi jo allerede taler om herude.Det er klokken 1710 på den scene, som hedder Trane 2.

I løbet af weekenden skal jeg tale med Caitlin Moran, med Anne Laxholm og med mange mange andre – og så skal jeg klappe af min mand og Tarek Omar om søndagen, når de skal interviewes om deres Sønner Af Mænd på Under uret Scenen.

Nå, men i hvert fald: Jeg glæder mig til det hele og jeg håber vi ses.

Bogforums program ligger lige her.

6 Comments
Previous Post
Next Post