Vind: Tobias fra Den Store Bagedyst (altså hans bog)

Det er snart Bogforum, og fredag den 6.11 klokken 17.10 skal jeg interviewe Tobias Hamann på Tranescenen. Jeg synes bare du skal kigge forbi! Men jeg skal ikke interviewe ham alene, forhåbentligt nemlig sammen med dig. Hvis du smider et spørgsmål til Tobias her i kommentarfeltet inden søndag klokken 20, deltager du i lodtrækningen om et eksemplar af Tobias bog, Klassisk Tobias. Hans bog er ikke udkommet endnu, men så snart den kommer fra trykken sørger jeg for at du får den, hvis du er den heldige. Men altså: Hjælp mig! Hvad skal jeg spørge ham om – smid et spørgsmål her.

16 Klassisk Tobias

42 kommentarer

  1. Hvor gammel var du da du begyndte at interessere dig for bagning. ?
    Hvor lang tid har det taget at skrive bogen. ?
    Hvor finder du din inspiration til dine kager henne. ?

  2. Den vil jeg rigtig gerne vinde 🙂
    Og det kunne være sjovt at høre hans vinkel på hvad han tror at Den Store Bagedyst gør ved os danskere og vores lyst til at bage – er det bare en hurtig trend eller vil den ene million danskere der hver uge ser med hænge ved og bage videre også når kameraerne er slukket?

  3. Du bruger alle mulige (og umulige) ingredienser i din mad, men er der en ingrediens eller ret du ikke bryder dig om?
    Er der et overset krydderi til bagning, som du elsker at bruge?

  4. Hvad er hans motivation for at bage? Er det processen? Udfaldet? De heldige smageres reaktion?

  5. Hvordan kan han holde motivationen i top? Jeg elskede også at bage kager men jeg har mistet interessen lidt. Så hvis jeg er heldig kan det være at den kan vækkes til live igen.

  6. Den vil jeg gerne vinde… Jeg er interesseret i, om han ser den stigende interesse for bagning som et udtryk for, at vi gerne vil ‘performe’ – altså på en måde hævde os ved at bage overdrevne kager. Kh. Birgitte

  7. Jeg vil gerne høre om Tobiad er ligeså interesseret i at udforske det “salte køkken” eller han primært holder af det “søde” køkken?

  8. Mit spørgsmål er: Er det blevet nemmere at gå op i kagebagning- og pynt som mand, og hvilken rolle har du spillet i den (eventuelle) udvikling?

  9. Det er spændende at du får så meget inspiration udefra? Men kunne man ikke forestille sig at der rundt omkring i Danmark findes nye smage?

  10. Hvordan skiller Tobias Hamanns bagebog sig ud, fra alle de andre nyudkomne bagebøger?
    Hvad er hans stærke side ift. bagningen?

  11. Jeg har ofte kørt igennem Them og får ikke associationer til en kageskulptør… Hvor har du fået din interesse og passion fra?

  12. Er Tobias blevet inviteret med i køkkenet som barn af hans forældre? eller er der nogen der særligt har motiveret eller inspireret ham til at lege med bagekunsten? Ps. Hils og sig han er meget sej og inspirerende.

  13. Din deltagelse i programmet har medført en del tvprogrammer efterfølgende. Er du motiveret for at skulle leve af tv/bøger/foredrag osv., eller er du stadig en glad amatør som har bagning som hobby?

  14. Jeg ville spørge ham om, hvor han får sin inspiration fra 🙂
    – Og om han gør sig tanker i forhold til LowCarb, Paleo, etc. i forhold til det, han bager.

  15. Min datter er en stor fan af Tobias, så at vinde bogen ville være et hit 🙂
    Spørgsmål: Er der forskel på at lave tv for børn eller voksne for dig?

  16. Den vil jeg gerne vinde. Og jeg vil gerne vide hvor meget bagning ( altså ikke alt “kendis-halløjet”) fylder i hans daglig dag nu, efter bagedysten

  17. Tobias, dine evner til innovation og kreativitet indenfor kager er unikke og på niveau med Noma. Har du overvejet
    – at lave et partnerskab med en af de gode restaurant om at skabe nye kager/desserter for dem?
    – at bruge dine innovative evner indenfor andre områder af madlavning, fx. forretter eller hovedretter?

  18. Hvis du skulle sammenligne dig selv med en kage,hvilken en ville du være og hvorfor ?
    Hvor tror du din vej fører hen,er du stadig tobias fra kagedysten om 10 år ?

  19. Forestil dig: Om lidt kommer der en date forbi men noget designer kaffe. Hvilken kage kan man altid lige vippe sammen og imponere med, selv uden først at skulle på indkøb. Kort sagt: Hvad er opskriften på The Cake to Save any Day?

  20. Hvordan foregår optagelserne til den Store Bagedyst?
    Hvordan har dit liv ændret sig efter du vandt den Store Bagedyst?
    Hvilke andre hobbyer har du end bagning?
    Nævn en oplevelse der har gjort indtryk på dig?

  21. Åh, Tobias, hvor er han bare skøn og glad og positiv. Jeg vil gerne vide hvordan han holder humøret oppe, hvordan han holder sig så glad og positiv i hverdagen, især når det er vinter i Danmark og han *ikke* er på en af sine mange lange rejser?
    Jeg vil også gerne vide om han altid bager, hver dag/hver uge, eller om det går perioder hvor han tager en pause (måske samler inspiration?), og hvordan og hvorfor?
    Han er virkelig sød og inspirerende så jeg håber jeg vinder bogen som jeg så deler med min datter, som også er fan af Tobias! Så bliver vores lange mørke vinter i hvert fald bedre!

  22. I og med han har oplevet og spist mad fra diverse kulturer, vil jeg gerne høre, hvad han mener, at en danske madkultur kan lære af andre kulturer og omvendt, hvad kan de lære af den danske? (tænker særligt på kager!)

  23. Hvad eller hvem inspirerede dig til at bage?
    Hvad er den bedste kage du nogensinde har bagt?
    Hvilken kage er du mest stolt af, af dem du lavede i Den Store Bagedyst?
    Ser du nogle fra Den Store Bagedyst stadigvæk?

  24. Jeg er så STOR fan af Tobias. Sådan et talent skal man lede længe efter 😀

    Men hvordan pokker formår han, at holde sig så slank med alle de skønne kager??

  25. Hvorfor “Klassisk Tobias”, når alt det han bager på en eller anden måde er alt andet end klassisk?

  26. Han virker simpelthen til at være den mest rare, varme og spændende person.

    Jeg ville nok spørge ham om, han også udforsker det salte køkken eller han primært er interesseret i det søde? 🙂

  27. Lækker præmie!
    Jeg synes, du skal spørge ham, hvordan han kan blive ved med at finde og udvikle nye og spændende smage og sammensætninger? 🙂

  28. Det er måske ikke så bog- og kagerelateret, men jeg kunne godt tænke mig at vide, om han selv er seer af diverse mad- og dessertprogrammer, eller om han foretrækker at se noget andet, når han endelig tænder for fjernsynet? 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *