En Lille Stikker – Eller Tre

 

Kaktusser er det nye! I takt med at vi alle sammen får lyst til at trække naturen inden for i stuerne, er kaktussen, kommer tilbage. Sidst jeg så én var i en sidegade i Paris på et lillebitte virkeligt rædsomt hotel, hvor kaktusser fyldte hele vinduet og natportieren havde glemt at tage sine tænder med på arbejde. Men kaktussen er tilbage og i de finest mulige udgaver. Den er simpelthen tilbage på listen over hitplanter, som også tæller den her. Forleden forærede min søde veninde mig tre bittesmå fine af slagsen. Hun har fundet dem i butikken, Kaktus København, som på deres hjemmeside meget lovende skriver at planten er nærmest udødelig.

Er de ikke bare fine?

2015-10-26 12.56.40

4 kommentarer

 1. Jo de er fine, men de stikker stadig ad h.. til. Kan se at butikken også har sukulenter. Kan anbefale altid at have en aloe Vera i huset. Hvis man får et sår knække man en stump af en stængel og smører såret med det gel der er indeni. Såret heler på ingen tid. Har selv brugt det til brandsår.

 2. De er så mega fine – Da jeg var barn fik jeg en fin lille kaktus af min faster med de smukkeste blå blomster i toppen. Efter et par år… begynde jeg dog at undre mig over at den stadigvæk havde de smukkeste blå blomster, da min nysgerrighed tog overhånd pillede jeg lidt ved blomsterne og det viste sig at de var ganske falske 🙂 Det gjorde dog ikke min glæde ved den fine kaktus mindre, jeg havde jo fået den af en af mine dejlige fastre <3

 3. Kære Birgitte B – ja, de er bare så fine. Min veninde fortalte mig at de er blevet meget populære som dåbsgaver også, fordi de faktisk kan holde hele livet og kun vokser ganske langsomt. Også en virkelig fin idé, synes jeg.

  Kære Line – det er sjovt, og virkeligt praktisk!

  Kære Susanne – da jeg fortalte Sofus at kaktusser stikker og at han skal være forsigtig, gik han prompte hen og stak sig på en – men skrig og skrål som resultat…
  Tsk tsk..
  Jeg shopper en aloe…

  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *