Linklove: En blog du skal kende #3: Venter På Vin

 

 

Som du måske kan huske gør jeg mig umage for ind i mellem at vise nogle af de blogs, jeg selv nyder at læse med på. En af dem, jeg har skrevet om før er Valbylove – en blog om haven, livet, blomsterne og kærligheden. Jeg har også skrevet om Yoga-Godess Karen Pallisgaards vidunderlige blog, og nu skal du møde Kit & Anne, aka Venterpåvin. For inden blogs blev til modeblogs, og inden blogger blev en stillingsbetegnelse, var vi en masse der bloggede om stort og småt, for at dele med hinanden, og for at have et format, man kunne være kreativ i. Og der findes RIGTIGT mange gode bloggere derude, som skriver om livet, som de lever det, og om de ting, der er vigtige for lige netop dem. Det er én af grundene til at jeg nu efter snart 10 år stadig ikke overvejer at holde op med at blogge. Fordi de kloge, sjove, skøre, skønne, modige damer er derude. Det var Kit og Anne som for et par år siden opfordrede mig til at løbe rundt om søerne i København med en Darth Wader-maske på (beviset findes på instagram), og det var fordi det var deres tossede idé at jeg gjorde det. Så vidt jeg ved har jeg aldrig mødt damerne i virkeligheden, men jeg elsker deres blog, og det kommer du helt sikkert også til. Jeg har bedt de to søstre fortælle os lidt mere, og here we go:

 

 Hvordan begyndte jeres blog?

Anne startede en blog ud helt tilbage dengang, hvor Urban-express (en gratis avis) havde en platform. Efter et års tid, startede Kit så venterpaavinblog op, og efter relativt kort tid, kom Kit på ideen at slå os sammen, og Anne joinede derfor hendes domæne og slettede sit eget. Tror det udsprang helt naturligt af, at vi – ligesom med alt andet her i tilværelsen – uundgåeligt ender med at dele det med hinanden. Og nu hvor vi gerne delte ølflaske, familieferier, Harry Potter-bøger, byture, sokker og røverhistorier, hvorfor ikke så også dele en blog? Det har lige fra starten været uambitiøst, og kun noget vi gør af lyst – fancy hashtags, mange followers og spons i uanede mængder har vi aldrig haft som hovedmål. Det var vel tilbage omkring år 2010 det hele startede, og selvom det stadig bare er et lille hobbyprojekt, er vi begge rigtig meget fans.

Hvordan er det at være to om at skrive den?

Super fedt. Er helt sikker på, vi aldrig ville have fortsat så længe, hvis vi ikke var to om den. Mest fordi, det er enormt sjovt at tale om andre blogs (og bloggere), vores skønne læsere og de sjove, skøre og til tider bizarre kommentarer der vælter ind – den verden bliver så meget større, når man deler den med en medblogger. Dertil er det rigtig hyggeligt at klikke sig ind og være ved at dø af grin over den andens indlæg, eller sammen skabe idé til et fælles-indlæg over en flaske rødvin – som fx den her  og andre fjollede lister.

Vi er elsker hvor alsidigt det hele bliver – billederne, teksterne og sprogbruget. Der er ikke opstillet nogle regler for, hvordan vi gør det hele, men da vi har nogenlunde fælles værdier i tilværelsen afspejles det øjensynligt også på bloggen. Det gør også, at der sjældent er stille længere tid af gangen, da der næsten altid er en af os, som har noget at fortælle.

 Hvad laver I til hverdag?

Vi har begge hver vores sundhedsfaglige uddannelse, er kommunalt ansatte på deltid og arbejder aftenvagt. Dette betyder i snit maksimalt 14 arbejdsdage på en måned. Det er en af fordelene ved, at arbejde i en branche, som aldrig holder lukket.

Ingen af os kan på nogen måde forlig os med tanken om 37 timer, tværtimod. Vi venter lidt stadig på vores ”Hej, du er voksen”-postkort dukker op, men håber inderst inde på, det bliver erstattet med et brev fra Hogwarts.
Vi udnytter derfor de mange fritimer med vores søde, skæggede mænd, skønne familie, bog-læsning, rødvinsdrikning, solskins-nydning , Aalborgs mange kulturtilbud, at dagdrømme om ferier og en enkelt ‘hold kæft’-dag, når lejligheden byder sig.

Heldigvis vanker der en tøsetur af bedste slags til september – efterårsferie er nemlig en fast tradition, ligesom vi til foråret skal på sviptur i Flensborg med vores højtskattede lillesøster.
Med andre ord, er fritid altid, altid federe end penge i vores bog – og undertøj fra Føtex, vin fra pap og bøffer fra Aldi, er ikke at kimse ad, så længe vi morer os.

BESØG VENTERPÅVIN HER

5 kommentarer

  1. Jeg er vild med de to piger og har fulgt dem siden min egen blog opstart (som også kom fra Urban avisen). Især fredags indlæggene med Harry Potter er med til at give mig et smil på læben og starte godt på weekenden. Kh Birgitte

  2. Jeg er også vild med de to. Jeg har fulgt dem længe, efterhånden, og hvor er det bare GODT, at du deler linklove med sådan nogle “helt almindelige” og skønne kvinder 😀

    God søndag aften <3

    Kærlig hilsen Katrine

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *