Gaveregn: Läkerol til hele efteråret

Dette indlæg er sponseret eftersom vi hos Lahme arbejder sammen med Läkerol.

Uanset hvilken der er din favorit, så kan du smage på mine favoritvarianter, hvis du smider et lod her i puljen inden søndag klokken 20. Jeg har nemlig fået lov til udlodde ikke mindre end fyrre (40!) æsker til én heldig vinder. Pastillerne har været i handlen i Danmark i mere end 100 år, og vi er tilsyneladende vilde med dem – jeg ved jer, og den jeg allerbedst kan lide er Salty Caramel. Som forøvrigt også bliver en hitfarve til efteråret, hvis du vil matche pastillerne med din overfrakke. Smid en besked her og rigtig god weekend.

79 kommentarer

 1. Hejsa
  Uhhh ja Läkerol er uundværlige

  Har altid nogen på lager og min favorit er seasalt varianten.

  Den er vanedannende

  Mvh Pia

 2. Halløj…
  Uhm Läkarol er altid godt..
  Min søn er også vild med Salty Caramel og mig, ja jeg kan li’ dem alle

 3. Dem skal min familie da vinde! Far har altid Läkerol i sin bil, og ungerne vil derfor altid køre i ‘fars bil’ fremfor ‘mors bil’!

 4. Läkerol er mit yndlings sukker-surrogat! Ja, jeg spiser dem som slik – slet ikke som halspastiller! Jeg foretrækker en combi af en seasalt og en raspberry. Prøv det!
  Af hensyn til maven, bør man dog styre sig.

 5. Først var min favorit Salvi, men så kom der flere til. Nu er favoritten salty caramel. Smider et lod i puljen og krydser fingre for at blive den heldige vinder.

 6. Ej så lækkert, jeg vil gerne prøve lykken:-)
  Jeg er mest til mint, eucalyptus og lakridssmage:-)
  Ønsker dig en skøn weekend:-)

 7. Hep hey en lækker konkurrence, der måske kan få mig ud af vanekøbet – sea salt ☺️

 8. Jeg er også begejstret for salty Caramel, men det kunne nu også være sjovt at prøve noget nyt 🙂

 9. Ville være super, at prøve nogle forskellige, for når jeg står og skal vælge bliver det altid eucalyptus, for den ERE ELSKER jeg.
  Go’ weekend til alle

 10. Ville være super, at prøve nogle forskellige, for når jeg står og skal vælge bliver det altid eucalyptus, for den EEELSKER jeg.
  Go’ weekend til alle

 11. Elsker dem alle! Uundværlige når den søde tand er på spil! Fylder ikke noget og er i tilgift pæne! Dejlig giveaway! God weeekend!

 12. Jeg kan ikke leve uden at altid have en æske i nærheden og det er den med Salvi. Hvis der skal spices ting op spiser jeg strawberry min eller mandarin sour og de fås ikke i nærheden af mig, så det er altid noget med en bustur for at få mit fix. Jeg elsker at tage en salvi og en af de andre i munden sammen, uhm det smager godt og minder mig om da min bror og jeg som barn spiste de syrlige røde stænger med en salt lakridsstang.
  Ville bestemt ikke have noget i mod at vinde den her konkurrence.

 13. Altid to på en gang, jeg er enig, men jeg kombinerer läkerols sour mandarin med Gajols granatæble. SÅ godt!

 14. Mine børn har fået smag for Läkerol, så nu kan jeg ikke have dem for mig selv længere. Vores favorit er den med havsalt.

 15. Ej hvor lækkert. Jeg elsker den med raspberry lemongrass. Det eneste problem er, at pakken er væk så hurtigt 🙂

 16. Ja, det er ret sjovt med disse pastiller, for mange sværgede på et tidspunkt til Gajol pga de små fyndord. Personligt synes jeg Lakerol har mere smag, og 7-Eleven havde senest ginger-lime på tilbud. Cactus er også blandt favoritterne, men at vinde fyrre ville bare være fjong. Ungerne er også Lakerol-fans

 17. Åh Läkerol er totalt yndlings og er altid på lager! Oftest i Salvi men har da ikke smagt saltkaramellen! Shame on me 🙂 ville være en skøn præmie at vinde!

 18. Vi er storforbrugere hjemme hos os. Pt hitter sour mandarin og den med ingefær

 19. Salty Caramel er skøn og Salmiak er man nødt til engang imellem;-) En nedarvet tradition: Man har ALTID Läkerol i bilen. Min fars var grønne, hvilket sjovt nok var dem, vi andre brød os mindst om. Så holdt de selvfølgelig også længere…

 20. Jeg kan høre, det er en fejl, at jeg ikke rigtig kender sortimentet. Heldigvis har jeg da nu chancen, så jeg krydser mine små tykke fingre

 21. Tak for en skøn blog og for muligheden for at deltage i denne konkurrence.
  Salty Caramel er også en af mine favoritter. 🙂 God weekend.

 22. Jeg har kun smagt eucalyptus, cactus og den originale. De er rigtig gode og har en frisk smag.
  Det ville være skønt at vinde og smage alle de dejlige smagsvarianter.

 23. Jeg har konstant et par pakker af de lilla liggende i tasken, på kontoret, i køkkenet – anywhere and everywhere!

 24. Salty Caramel var udsolgt i torsdags, så derfor blev det til klassikeren salmiak – og det var måske godt nok, for jeg synes virkelig det er svært at stoppe igen, når de små himmelske salt karamel-mundfulde ruller ud af kassen

 25. Mums er vild med Läkerol! Men mange af dem jeg ik har prøvet endnu, kan jeg se.. Er vild med eucalyptus og så den originale selvfølgelig

 26. Lakerol var noget af det første jeg kunne sige, har jeg fået fortalt.
  Er vild med salty caramel, salvi og faktisk alle smagsvarianter.
  Gaveregn ville være skønt efter denne sommer☂️

 27. Er altid hæs og træt i stemmen ovenpå mange undervisningstimer hver uge, så vil altså rigtig gerne vinde

 28. Mums en lækker giveaway . Jeg elsker den helt originale grønne men jeg har bestemt intet imod at smage de andre også

 29. MMMM!!! jeg er glad for en rigtig gammel en – Salvi… Men der er så mange slags, og jeg bliver ofte overrasket over deres mix af smage – som faktisk altid falder i min smag :o)))

 30. Fedt at man kan prøve så mange varianter og måske ende med en ny favorit fordi man får lov til at smage forskellige smag. Pt er den med sea salt favorit. Men det kan jo hurtig ændre sig

 31. Jeg Elsker seasalt. Jeg har faktisk aldrig prøvet salty caramel – den må jeg få prøvet!

 32. Sikke en dejlig mulighed. Og hvor ville familien blive glad, hvis jeg vandt 🙂

 33. Jeg er storforbruger af dem og jeg ville elske at dele dem med min med-afhængige kollega:-)

 34. Lækkert! Elsker salvi-udgaven – og tror salvi og seasalt vil kunne hjælpe mig godt nu her med forfærdelig graviditetskvalme 😉

 35. Har skiftet tyggegummiet ud med de her fine æsker for nylig. Måske fordi det meste tyggegummi er pakket så ufikst ind. Måske fordi Läkerol har puttet saltkaramel på små æsker. Og det har de ikke fundet ud af i tyggegummiverdenen endnu.

 36. Jeg eeeeelsker Läkerol. Ved altid hvor de er på tilbud, så skuffelageret aldrig er tomt. Altid en pakke i hver en taske og i arbejdsskabet. Läkerol afholder mig fra at spise ‘rigtigt’ slik i alt for store mængder 😉
  Jeg har mange favoritter; Salt karamel, Sea salt og Mint licorice bl.a.,Men den ultimative favorit er Salmiak. Gerne kombineret med en citrus. SÅ lækkert! 😀

 37. Jeg er rigtig glad for Cactus, men der er mange af de andre variante ser spændende ud 🙂 Udvalget i vores lokale Kvickly er ikke så stort 😉

 38. Min favorit er helt klart den med havsalt. Men jeg kan også godt lide den originale. Den havde min farmor altid i tasken, så den smager lidt at barndom.

 39. Der er faktisk flere af dem jeg sket ikke har smagt….jeg er simpelthen bagud!
  Det går da virkelig ikke, Julia!!
  Knus Henriette.

 40. Ville være skønt at vinde så mange 😉 – så kan man have en pakke både i bilen, taskerne, skrivebordet, ja overalt… og så med alle de forskellige skønne smage Läkerol har!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.