Down Dog – den bedste yoga-app jeg har prøvet

Yoga og løb. Det virker for mig. Det, der ikke virker for mig er at det er så pissesvært (pardon my french) at få det ind i mit liv. Jeg arbejder ikke på en måde, hvor jeg ved at jeg altid kan gå klokken 17 onsdag eftermiddag, eller at fredag er en god dag at gå til noget på. Sådan er det bare ikke. Jeg kan heller ikke prioritere det 100% hvis en af vore kunder har brug for at jeg står et andet sted i Danmark, alt for langt væk fra Kbh Yoga (jeg ELSKER det sted) til at jeg kan nå at ligge på en måtte klokken 1630. Så løb er noget jeg gør 4-6 morgener om ugen. Jeg står op før ungerne vågner, løber en halv time, og når hjem til at vække dem, og til at have en rolig morgen, hvor mit løb ligesom ikke “går ud over” familien, tiden, og alt det man skal nå på en travl / rolig morgen.

Inden sommer fik jeg gang i yoga igen, som jeg også har skrevet om det her. Det giver mig ikke bare pænere arme, mere styr på mormaven, og større smidighed, men også ro og glæde. Endorfinerne summer rundt i kroppen bagefter og jeg har ikke nær så mange af de gigantiske hovedpiner, jeg ind i mellem får. Men så gik sommeren i gang, og det blev svært at komme ned til timerne hos Kbh Yoga, og de skalerede også ned i udbudte klasser, og pludselig gik det i ged. Så foreslog Johan at jeg fandt en app, og da jeg begyndte at lede nåede jeg at hente fem før jeg fandt noget der virker. Og det har jeg så fundet. Down Dog er en guidende yogapp. Altså: Alle stillinger forklares. Hvordan man kommer ind i dem, og hvordan man kommer ud igen (ret vigtigt). Så nu gør jeg det, mellem timerne hos Kbh Yoga, når jeg har tid og brug for det.

Man kan indstille den på sværhedsgrad – jeg startede fra begynder 1, og på hvor mange minutter man ønsker. Man kan også få forskellige yogaformer, endda restorativ. Man instiller her:

Så er der musik til, som ikke er hverken hvalsang eller klimpen på krystaller, men noget med omkvæd. (De prøver faktisk at lave lidt fis med hele det der krystalshow, så se på det første billede i indlægget her. Jokesne er ikke lige gode allesammen… Eneste kritik, men på sin plads.)

Efter en halv time er kroppen hamret igennem og efter 45 minutter føler man sig virkelig sej.

Du kan hente den i appstore og den hedder som sagt down dog. Man får 14 dages gratis prøvetid.

5 Comments
Previous Post
Next Post