Trend: Frem med pindene, alt skal strikkes

Dette efterår skal der strikkes. De største og mindste modebrands viser helt fantastiske strikkede kunstværker, og det behøver hverken være gråmeleret eller sort. I stedet er der farver, striber og fart over feltet, og jeg må indrømme at jeg får lyst til at begynde at lære at strikke. Det “nye” er at man gerne må kunne se at det er strikket – det skal ikke være perfekt, eller totalt ensartet og det skal på ingen måde være luftigt, let eller hulmønstret. Det lader til at en nogenlunde simpel ret og vrang og så nogle helt fantastiske farver, er et godt udgangspunkt. Jeg har fundet nogle overdrevet lækre sager på nettet, men hvis du gerne vil i gang med at strikke kan du med fordel klikke dig ind her hos Trine Kok, som lover at hun kan lære os alle at strikke. Hvis du ikke vil strikke selv, så tjek @_rococos_ ud på instagram – her skaber en dansk kvinde smukke kreationer, som man kan bestille hos hende.

Kjolen er fra Zara, mens den fantastiske strikkede kåbe er fra Mira Mikati.

 

 

Den strikkede sweater i uld er fra Etro, mens jersyen med de hæklede ærmer er fra JW Anderson.

Gucci kan også, og har lavet denne fantastiske sag:

6 Comments
Previous Post
Next Post