LinkLove: En blog du skal kende #2 – ValbyLove

Ude i blogland er der så mange fantastiske blogs, som efterhånden ikke altid får den opmærksomhed, de bør. Når vi taler om bloggere, er det i højere og højere grad blevet om modebloggere, eller om dygtige mennesker, der lever af at være sig selv. Men der er stadig virkeligt mange i Blogland, som deler af hjertets lyst og til alle os, der frydes, forundres, forarges og lærer nyt.

En af de helt nye blogs er ValbyLove af Anne Matthiesen. Anne var min redaktør i fordums tid, på blandt andet Hvor Lagde Jeg Babyen, og hun skriver latterligt godt. Anne er med sine tre børn, mand og kat flyttet til Valby fra Vesterbro, og det er der kommet en yderst læseværdig og lærerig blog ud af. Anne elsker sin have, sin familie og Valby, og jeg er vild med den ro, der er i teksterne, med de små observationer og modet til at turde se hele verden i en detalje. Klik her og læs med.

 

4 kommentarer

  1. Jeg er rigtig glad for du fortsætter serien, som lovet. Du har så ganske ret i, at blogverdenen er præget af modefænomener, som bestemt også har sin berettigelse, men mange har glemt det personlige element. Jeg definerede i sin tid bloggen som ens elektroniske dagbog. Hvor man i fordums dage nedskrev tanker for egen skyld, er det nu muligt at dele tanker om løst og fast i digital form med håbet om, at andre vil dele de tanker ens skriblerier giver dem på vejen.
    God weekend herfra. 🙂

  2. Tak for tippet. Det er lige noget for mig med en blog, der omhandler have og udendørs sysler. Selv om din blog nok altid vil være min favorit, kan jeg godt klemme en mere ind. Inspiration er godt.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *