LinkLove: En blog du skal kende #2 – ValbyLove

Ude i blogland er der så mange fantastiske blogs, som efterhånden ikke altid får den opmærksomhed, de bør. Når vi taler om bloggere, er det i højere og højere grad blevet om modebloggere, eller om dygtige mennesker, der lever af at være sig selv. Men der er stadig virkeligt mange i Blogland, som deler af hjertets lyst og til alle os, der frydes, forundres, forarges og lærer nyt.

En af de helt nye blogs er ValbyLove af Anne Matthiesen. Anne var min redaktør i fordums tid, på blandt andet Hvor Lagde Jeg Babyen, og hun skriver latterligt godt. Anne er med sine tre børn, mand og kat flyttet til Valby fra Vesterbro, og det er der kommet en yderst læseværdig og lærerig blog ud af. Anne elsker sin have, sin familie og Valby, og jeg er vild med den ro, der er i teksterne, med de små observationer og modet til at turde se hele verden i en detalje. Klik her og læs med.

 

4 Comments
Previous Post
Next Post