Ingen kaffe, men masser af ost og et blåt hav

Det er sidste dag på min meget korte arbejdstur til Nice. Det er lykkedes mig at finde et hotel, der både er dyrt og dårligt; hvor møblerne er i pleather (aka plasticlæder), og hvor ingen på det store hotel kan finde en kaffekande, hvorfor jeg må nøjes med bittesmå kopper. Ét af den slags hoteller, hvor man stiller en stol for døren, når man lægger sig til at sove. Hvis Johan havde været med, havde jeg nok ikke gjort det, men her på en soloekspedition, på et hotel, hvor der aldrig er ro på gangen, tænker jeg at det er en god idé. Men vejret er smukt, Middelhavet er turkist og jeg er gået rundt i sandaler. Når man beder om en lille haps får kam en kæmpe ost, og et glas hvidvin oversætter de straks til en halvliters karaffel; og der er is på hvert gadehjørne. Jeg har slet ikke set det rigtige Nice, den gamle bydel, ikke været inde i én eneste butik eller bare siddet på en bænk, men jeg tænker at foråret kommer tidligt her, og at flybilletterne (norwegian) er billige, og det måske var et sted, man kunne klippe lidt af vintermørket til næste år.

2 Comments
Previous Post
Next Post