(Hacket?) Tænk, hvis din dagbog blev væk?

Nå, men bloggen her blev forsøgt hacket. Eller noget. I hvert fald kunne jeg ikke få adgang til den i flere dage, og nåede at ryge i skrigepanik-feltet, da min ITwizz hjalp mig med at finde vejen herind til igen. Jeg var simpelthen blevet smidt ud. Og cyberspace forlangte passwords af mig, jeg ikke selv havde ændret. Og det er faktisk ret irriterende, og noget skræmmende, for selvom systemet jeg skriver i her har en backup, så nåede tanken at strejfe mig: Tænk, hvis ti års tanker forsvandt? Ti års dokumentation, diskussion og forandring? Alle de der mellemregninger, jeg har delt med jer, og alt det vi har talt om herude? Fra små børn der aldrig sov, til kvinder med hår under armene, til jordmødrenes arbejdsvilkår og ligestilling? Hårprodukter, nye sko, blomster, kager og irriterende typer? Alle de bøger, vi har talt om, alle de julefrustrationer, vi har delt? Alle de gange I herude har hjulpet mig med at finde vej i ting, jeg ikke kunne selv? Puha. Det fik mig til at mærke efter, at selvom jeg nu er trådt ind i de voksnes rækker, og selvom der findes rigeligt man (jeg og I) kan bruge den dyrebare tid på, vi har, så er jeg faktisk slet, slet, slet ikke klar til at sige farvel til den dagbog, jeg deler med jer.

7 Comments
Previous Post
Next Post